Welcom to the jungle... Emil Store” Pedrsen sendte sin modtander i gulvet med en bræklket kæbe og den 26-årige sværvægter viste storform. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Noget af det bedste boksning nogensinde

Imponerede stemning og vilde kampe prægede bokseklubbens første pro-stævne, der også bød på drama og noget af det bedste boksning nogensinde fra en af profilerne.

Vordingborg Det handlede om at give byen og hele området en god oplevelse, og det lykkedes, da bokseklubben BK Tårnet 74 i lørdags indbød til deres første stævne med professionelle kampe nogensinde.
- Vi har arrangeret amatørstævner i mange år, og sidder med i DABU (bokseunionen, red.), men der var virkelig meget, der skulle klares her, fortæller træner Tina Hansen om forberedelserne, hvor de tre lokale pro-boksere, der alle debuterede som sådan, skulle gennem MR-scannere og lægetjek, der kostede over 30.000 kroner, blot for at få lov til at stille op.
- Så det er ikke en guldrandet forretning, fortæller træneren, der påpeger at det har kostet klubben nogle penge, selvom der var op mod 500 forventningsfulde publikummer.
Men alle fik fuld valuta for pengene, hvor især Emil ”Store” Pedersen forstod at få publikum med sig.
- Emil er en boksebamse som alle kan lide og alle kan relatere til. Vi var lidt i tvivl om formen, for han havde ikke helt fulgt sit program, men han boksede noget af det bedste jeg nogensinde har set ham gøre, fortæller Tina Hansen.
Til indvejningen, der foregik under på Borgcenteret om fredagen, talte Sydsjællands Tidende netop med 26-årige, men amatørkamps-erfarne, Emil, der glædede sig, men måske ikke tænkte så meget i retning af en prokarriere som bokser, selvom han næppe har toppet endnu.
Han var dog klar på at give den gas og sagde, at han regnede med en knock-out inden de fire omgange og avisen overbeviste ham om, at det skulle han nok klare i anden omgang.
Og det gjorde han. Totalt uimponeret og med publikum i ryggen knockoutede han sin serbiske modstander, så eftertrykkeligt at han røg på sygehuset med en brækket kæbe. Han kunne dog rejse hjem søndag.
Den anden sværvægter, Mads Kristensen (36), der dyrker MMA i det tyske til daglig, gjorde også kort proces og knockoutede også i anden omgang, mens hovedkampen, med den unge mellemvægter Rasmus Christensen blev afgjort på point - men naturligvis med sejr til den lokale bokser.
- Rasmus kæmper virkelig hårdt  og arbejder for det. Vi havde matchet ham med en hård modstander, så det var flot. Han har modet på at det her kan munde ud i noget større, fortæller Tina Hansen, der påpeger at også amatørerne klarede sig flot. Nogen skal lige arbejde med det mentale - men eksempelvis det nye talent Mohammed Bagadurov og klippen David Margishvili var eminente og gjorde rent bord mod ellers gode modstandere.
Allerede i weekenden skal amatørerne i gang igen, mens der er stævne lokalt i begyndelsen af det nye år. Om der kommer prof-boksning til byen igen, vides først efter klubben har evalueret.

 

Night of the Vikings
 

• Stævnet i DGI Huset blev kaldt Night of the Vikings - her er resultaterne i uddrag.
PRO:
• Rasmus Christensen (DK) vs. Vanja Dujin (Bos.-Herz.): 39-37
• Mads Kristensen (DK) vs. Adil Rusidi (Bos.-Herz.): K.O. 2.rd.
• Emil Pedersen (DK) vs. Sasa Nebrigic (Serb.): K.O. 2.rd.

AMATØR:
• Allan Mohammed (BK74) vs. Anton Elimazi (Rødovre): 0-5
• Mohammed Bagadurov (BK74) vs. Jacob Nørgaard (Bredahl): 5-0
• David Margishvili (BK74) vs. Christian Stanca (Rødovre): 5-0 

 

Se mange flere billeder fra stævnet i galleriet.

Welcom to the jungle... Emil Store” Pedrsen sendte sin modtander i gulvet med en bræklket kæbe og den 26-årige sværvægter viste storform. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Rasmus Kristensen har trænet hårdt op til hovedkampen og viste stor styrke og vilje til mere. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Der var godt med publikummer og god stemning til stævnet. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Bagadurov (th.) er et af de dygtige lokale talenter som klubben gør meget ud af at støtte. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Mads Kristensen var uden nåde og gik kun to omgange. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar