Oplev Aku Brothers i Cirkus Baldonis forestilling ”Højt at flyve”. PR-foto

Nu kommer Cirkus Baldoni

Årets cirkusforestilling hos Baldoni står i flyvningens tegn. Cirkus Baldoni´s direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for ”Højt at flyve”.

Cirkus  Luftkaptajn Baldoni tager publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. I skal hele vejen fra Danmark med en illusionist, til så fjerne egne som Japan hvor publikum møder en linedanserinde. På vejen slås et smut forbi Tjekkiet til et møde med en charmerende jonglør. Man runder Texas, der byder på et nervepirrende lasso- og knivkasternummer. Derfra går turen til Etiopien, hvorfra Baldoni har hentet to unge mænd med stor charme og lækkert hår. En tur til Irland bliver det også til, med en riverdansende fodjonglør. Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni balletten i form af smukke stewardesser der sørger for, at publikum får den fuldendte flyvetur. Årets klovnerier står den lidt håbløse men morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo. 
- Hos os lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”, fortæller Camilla Frimann, pressechef i Cirkus Baldoni.
Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gerne skulle gøre det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. 
Når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Fakta
• Cirkus Baldoni spiller sin forestilling ”Højt at flyve” tre steder i vores område: Lørdag 27. juli klokken 15 på Helene Strangesvej i Nr. Alslev; mandag 29. juli klokken 17 på Stege Fælles på Klintevej; tirsdag 30. juli klokken 17 på Cirkuspladsen, Færgegaardsvej i Vordingborg.
• Billetter fås på www.baldoni.dk eller på telefon 20 86 60 10 hverdage klokken 9-14, weekender 11-13, samt på cirkuspladsen fra en time før forestillingen begynder.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar