Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Historien om at Vordingborg Stadion er lukket, som blev bragt på sydtid.dk den 1. april, var en aprilsnar, men lørdagens returopgør i Serie 2 rækken mellem Nyråd og Ørslev skal afvikles på Panterens kunstgræsbane.

Nu skal der spilles fodbold

FODBOLD Vi kender det nok allesammen, når vi læser eller hører en god historie, så man lige må knibe sig en ekstra gang i armen. For kan det nu også være rigtigt, men så bliver der råbt APRILSNAR.
Det skete også i lørdags, hvor vi på avisens hjemmeside sydtid.dk bragte en historie om, at Vordingborg Stadion er lukket på grund af risiko for oversvømmelse.

Bundbrag i Vordingborg
For at berolige læserne kan vi fortælle, at der skal spilles fodbold på lørdag og det sker også på opvisningsbanen på Vordingborg Stadion, hvor klubbens førstehold i Serie 1 rækken tager imod Vallensbæk.
Hvis de øvrige resultater flasker sig for Vordingborgmandskabet, kan de med en sejr over Vallensbæk i forårspremieren få kontakt til nedrykningsstregen, og en sejr er netop hvad Vordingborgs debutant på trænerbænken, Bjarne Jensen, går efter.

Mesteren mod lærlingen
I 2008 tilrådte Brian ”Stump” Kristensen som cheftræner i Vordingborg IF og på lørdag møder ”Stump” en af sine gamle spillere, nemlig Driton Bytyqi, der er træner for Nyråd IF.
Brian ”Stump” Kristensen er ny træner i Ørslev, hvor han fra årsskiftet afløste Johnny Dahl, og det er med lidt blandede følelser, at han kan se frem til at åbne foråret med et lokalopgør mod Nyråd.
- Mine spillere har arbejdet benhårdt op til sæsonstarten og det er dejligt som ny træner, at jeg har haft så mange spillere til træning. I Ørslev har vi sat en målsætning om, at vi vil være den bedste klub at spille fodbold i og vi skal undgå at havne på en nedrykningsplads.
- I et lokalopgør skal vi spillemæssigt ikke undervurdere Nyråd. Jeg har set dem i to træningskampe, hvor de har spillet godt og skidt, men vi går efter en sejr, fortæller Brian ”Stump” Kristensen.

Lokalopgør på Panteren
- Jeg  hopppede i med begge ben, da jeg læste aprilsnaren, for hvorfor skal Vordingborg have lov til at spille i Nyråd, når vi ikke må, fortæller Driton Bytyqi.
Sagen er faktisk den, at Nyråd Stadion ikke når at blive klar til sæsonstarten og derfor bliver lørdagens lokalopgør i Serie 2 rækken i stedet spillet på kunstgræsbanen på Panteren.
- Vores træningsoptakt kunne have været bedre, men i et lokalopgør kan alt ske, så vores fokus i foråret er rettet mod en redningsplads og det er vores største udfordring, fortæller Driton Bytyqi, som glæder sig til mødet med sin gamle ”mester” fra tiden som Vordingborgspiller.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
28.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Besigtigelse, Vordingborg Nord Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Øerne
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg