Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Charlotte Engelbrecht Nielsen i døråbningen til de nye kontorlokaler set fra indgangspartiet mod Per Thyges Torv. Foto: Lise-Lotte Iuel

Ny advokat i Præstøs bymidte

Mandag den 3. april åbnede advokat Charlotte Engelbrecht Nielsen sit nye kontor i Præstø, Adelgade 70 C med indgang både fra hovedgaden og fra parkeringspladsen bag Per Thyges Torv.

 

Charlotte Engelbrecht er uddannet jurist fra København i 2011 og slog sig allerede sidste år ned i Sakskøbing som selvstændig med hjælp fra en advokatsekretær, og nu er tiden kommet til at udvide forretningen med den nyansatte advokatsekretær Laila Kjær i nyrenoverede kontorfaciliteter i Præstø.

 

Arbejdsområder
Der har i en periode ikke været nogen egentlig advokatvirksomhed i bymidten, så Charlotte Engelbrecht Nielsens nye initiativ udfylder formodentligt et tomrum i Præstø og nærmeste nabolag for de borgere, der måtte have behov for advokatbistand. Hun har et bredt kendskab til straffesager og arbejder ligeledes inden for flere civilretlige områder med særligt henblik på leje- og familieret, tvangsfjernelsessager, ejendomshandler og dødsboer.
...og en nebengeschæft
I forbindelse med sit studie i København var Charlotte ansat som studentermedhjælper i Kriminalforsorgen, hvor hun udarbejdede personundersøgelser blandt andet til brug for elektronisk afsoning. Hun har ligeledes været tilknyttet Anklagemyndigheden i Sydsjælland og Lolland-Falster, og fra 2011-14 har hun været ansat som advokatfuldmægtig i Maribo. I nærmeste fremtid skal Præstøs nye advokat have en prøvesag for Landsretten, og endelig skal det tilføjes, at Charlotte på frivillig basis står til rådighed for Offerrådgivningen, som hjælper ofre, vidner og pårørende i forbindelse med voldsomme og chokerende oplevelser som ulykker, kriminalitet og trafikuheld, hvor rådgivningen er vederlagsfri.

 

Den private advokat
Den 38-årige advokat er barnefødt i Slagelse og bor for øjeblikket mellem Ringsted og Haslev på et landsted, hvor dele af fritiden bruges på avl af hesteracen Dansk Varmblod, og særligt springheste har hendes store interesse. Valget på den nye afdeling i Præstø er på den måde også begrundet i de logistiske forhold.
- Jeg kører jo alligevel lige forbi den lille købstad på vej frem og tilbage til Sakskøbing, så det er en kombination af flere faktorer, der har fået mig til at åbne kontor i Præstø, siger Charlotte, der hverken virker stresset eller det, der ligner trods de mange gøremål.
- Inden for overskuelig tid bliver min forretning lavet om til et ApS, da det er en mere håndterbar selskabskonstruktion i forhold til lejemål og den slags.
Når der er faldet lidt ro på, og hverdagen har indfundet sig i de nyistandsatte lokaliteter, afholder Charlotte Engelbrecht Nilsen reception for at markere sit nye virke i Præstø.

LILO


Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden