• www.henriks-hvidevarer.dk

Ørslevs nye træner, Rasmus ”Ralle” Christensen debuterede ude mod Suså i weekenden. Privatfoto

Ny mand på trænerbænken

I Ørslev GIF har man brugt sommerpausen på at introducere en ny mand på trænerposten. Fremover vil Rasmus Christensen lede slagets gang, når førsteholdet indtager grønsværen. Rasmus afløser Brian Kristensen, der trak sig i foråret efter en godkendt sæson, hvor holdet sluttede på en femteplads i Serie 2.

Fodbold Inden han tiltrådte som træner i Ørslev, har Rasmus trænet sin egen barndomsklub, Listrup i seks år. Rasmus opnåede at føre Listrup til Sjællandsserien. Tidligere har han trænet eliteungdom i Nykøbing FC – som dengang gik under navnet Nykøbing Falster Alliancen – og erhvervede sig, som den yngste på det tidspunkt, UEFA´s A-licens.
Rasmus stod over for en travl weekend, da han i fredags debuterede i sæsonens åbningskamp ude mod Suså. Ikke alene skulle hans spillere i ilden og teste den nye træners visioner i kamp for første gang, han skulle også til sit eget bryllup dagen efter. Han tog sig dog tid til en lille snak dagen før kick off:
- Jamen det er rigtig spændende – jeg kan med glæde sige, at vi har trænet supergodt, og holdet tager godt imod det, jeg kommer med. Der er blevet givet mange informationer og introduceret nogle anderledes tanker, end man har været vant til. Det er selvfølgelig spændende at se, hvor godt de nye ideer bliver overført fra træningsbanen til en kampsituation, siger Rasmus, og fortsætter: 
- Der er ikke tid til at indføre alle nye tiltag, og i de første kampe gør vi det simpelt og implementerer lidt ad gangen. Vi skal først og fremmest have ro på, kontrol – vi skal spille bolden rundt og sende færre lange bolde af sted. 
Adspurgt om ambitionerne for Ørslev GIF siger den nye træner: 
- Vi har mange dygtige spillere, som skal bringes til at yde optimalt. Vi skal være et svært hold at spille imod, et hold, der ikke giver sig og gør modstanderne trætte bare ved tanken om, hvor hårdt de skal ind og arbejde. Og så skal vi selvfølgelig have så mange point ud af kampene som vi kan, siger han.
I Ørslev er man begejstrede over den nye træner, som seniorudvalgsformand Lasse Edelskov kalder et scoop. 
- En kapacitet som Rasmus vil bidrage med en masse til klubben såvel socialt som fodboldfagligt. Han er et værdifuldt bidrag til vores allerede dygtige trænertrup, Steen Jensen som står for andetholdet og tredjeholdets træner, Jacob ”Uggi” Larsen.”
Da Rasmus som nævnt har travlt henover weekenden, fanger vi hans spillende assistenttræner, Søren Vængtoft på telefonen. 
- Vi spillede en god første halvleg, hvor mange af de nye tiltag kommer godt fra start. Det ser rigtig lovende ud, og vi kommer også foran 2-0. De udligner og ved pausen står der 2-1. Desværre kan vi ikke holde de gode takter gennem anden halvleg, og Suså er gode til at udnytte deres chancer. Men selvom vi ender med et nederlag på 4-2, har jeg en god fornemmelse og ser positivt på indsatsen. Jeg tror, det bliver godt,  Slutter Søren Vængtoft.
Sydsjællands Tidende ønsker Ørslev GIF og Rasmus Christensen held og lykke med samarbejdet – og et stort tillykke til Rasmus med brylluppet. 

Fodbold, Serie 2: 
Suså - ØGIF 4-2

 

Billeder og tekst: Mikkel Nordvig

Ørslevs nye træner, Rasmus ”Ralle” Christensen debuterede ude mod Suså i weekenden. Privatfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar