Morten Abildgaard er ny træner i Nyråd IF/Langebæk Alliancen. Foto: Lasse Jeppesen

Ny mand på trænerbænken

I Nyråd IF / Langebæk Alliancen har man brugt vinterpausen på at introducere en ny mand på trænerbænken. Den tidligere Vordingborg IF ungdoms- og seniortræner, Morten Abildgaard, skal således lede slagets gang i den kommende sæson i Serie 3. Han og resten af holdet skal forsøge at bygge videre på de gode præstationer som holdet leverede i fjor.

Fodbold Træner Morten Abildgaard afløser Lennart Brendstrup Laursen, der har valgt at trække sig tilbage som træner ovenpå en ellers godkendt sæson. Holdets præstationer resulterede således i en flot placering som nummer tre, blot ét enkelt point fra de to top pladser som kan give oprykning til Serie 2. I øjeblikket er holdet i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson, men selvom klubben er blandt bejlerne til en oprykningsplads, så er det ikke en del af målsætningen ifølge Morten Abildgaard.
- Vi går en spændende sæson i møde og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Drengene har givet den gas og været gode til at møde op til træning her i opstarten. Vi har således ligget på et træningsgennemsnit på 25 spillere til hver træning. Men selvom vi ligger godt til i tabellen, så er oprykning til Serie 2 ikke en del af vores målsætning. Vi har et ungt hold med en masse dygtige unge drenge, som går ydmygt til opgaven og gør et virkelig godt stykke arbejde. Men jeg er ikke sikker på, at det nødvendigvis vil være godt for klubben at rykke op i Serie 2 allerede nu. Men tager man et blik ned på vores U-17 og U-19 hold, så er der ingen tvivl om at målsætningen godt kan opjusteres over de næste par sæsoner. Lige nu tager vi én kamp ad gangen, og så må vi se, hvor vi står henne til sommer, siger Morten Abildgaard og fortsætter:
- At jeg endte som træner skyldes hovedsagelig, at jeg fik min egen fodboldopdragelse her i Stensved, og nu får jeg mulighed for at give klubben lidt tilbage, af alt det den har givet mig, og så har jeg altid haft et super samarbejde med begge klubber og personerne omkring både Langebæk Alliancen og Nyråd IF.

Morten Abildgaard og resten af holdet spiller deres første turneringskamp den 6. april på udebane imod Møns FK. 

 

Tekst: Lasse Jeppesen, sportsjournalist

Morten Abildgaard er ny træner i Nyråd IF/Langebæk Alliancen. Foto: Lasse Jeppesen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar