• www.henriks-hvidevarer.dk

Nystartede tømrermester Ken Bojesen har købt grund på udstykningen på Bakkevænget i Nyråd for at bygge drømmeboligen for sig selv, kæresten Mette og datteren Frida på 4 år. Foto: Ulrik Jensen

Nystartet tømrermester vil bygge drømmebolig

Ung tømrermester vil bygge drømmebolig i Nyråds seneste parcelhusudstykning med udsigt til både sø, hav og skov.

Nyråd På et sydvestskrånende areal beliggende mellem Nyråd Skovstræde, Udsigten og omfartsvejen - og mellem Nymarksskoven og Hulemosesøen er etableret en udstykning, der skal tilgodese behovet for nye boliger i Nyråd. Fairmægler Jimmy Nagel Jacobsen, der står for salget, melder, at der p.t. er solgt fem at de 12 grunde, som har en størrelse på mellem 800 og 1.100 kvadratmeter. Syv grunde er stadig i udbud, og prisen starter ved omkring 325.000 kroner.  Landmålerne arbejder stadig med at sætte skelpæle, da Sydsjællands Tidendes medarbejder lægger vejen forbi.

Drømmen om sit eget
Blandt køberne til en af de 12 nye grunde er den nystartede tømrermester Ken Bojesen, som for blot få dage siden er blevet selvstændig med sin egen enmandsvirksomhed. Logoet med ”Bojesen Byg” er allerede på plads på den nyindkøbte Mercedes kassevogn, som skal udgøre kørende værksted.
- Det kan sagtens fungere på den måde, fordi jeg altid bestiller materialer i trælasten til direkte levering hos kunden, jeg skal arbejde for, lyder det fra Ken Bojesen.
Han har således ingen planer om nogen værkstedsbygning på adressen Bakkevænget 12, men derimod drømmeboligen for ham og kæresten Mette og datteren, 4-årige Frida, som Ken har med fra et tidligere forhold. Grunden på cirka 850 kvadratmeter ligger højt på Bakkevænget med kig til Hulemosesøen og til Storstrømmen - i hvert fald om vinteren, hvor der ikke er blade på træerne.
- Da vi så grunden og beliggenheden, var vi ikke i tvivl om, at det var den vi ville have. Jeg så muligheden for at bygge vores  eget, og jeg har selv tegnet et L-formet hus i et enkelt plan. Men jeg vil da ikke udelukke, at vi kan ændre planer for at udnytte udsigten. Man må bygge i halvandet plan, som det hedder. Jeg må hellere prøve at have et stillads med herud for at bedømme udsigten, før vi beslutter os. Foreløbig skal vi have solgt vores nuværende hus i Stensved. 
- Når vi når så langt som til at realisere vores projekt, regner jeg med at stå for det meste selv. Jeg får naturligvis brug for hjælp til el og vvs, og jeg har også planer om at få fat i en murer. Selv om jeg er tømrer vil jeg gerne have et murstenshus. Lidt hjælp fra venner og familie håber vi da også på, lyder det fra Ken Bojesen.  

Fremtid i frihed
Som 29 -årig og med egen helt nystartet virksomhed melder Ken Bojesen forsigtig ud, men han ser fortrøstningsfuldt på fremtiden, fordi man i byggebranchen oplever stort opsving og mangel på arbejdskraft.
- Som det ser ud lige nu, forestiller jeg mig ikke andet end at jeg skal have min egen lille virksomhed med den frihed det giver blot at være alene og helt sig selv uden ansatte -  og dermed mindre administration og forpligtigelse. 
Sin unge alder til trods har Ken Bojesen allerede en god del erfaring. Han blev udlært som tømrer i 2010 efter læretid hos Arne Hansen i Præstø. I en årrække har han arbejdet for et par typehusfirmaer og har sideløbende skabt sig sit eget netværk, så han nu vover at springe ud som selvstændig. Derfor er Ken Bojesen åben for nye opgaver - store som små - og afgiver gerne uforpligtigende tilbud indenfor for eksempel nybygning, tilbygning, renovering, tag og terrasser. 
 

Nystartede tømrermester Ken Bojesen har købt grund på udstykningen på Bakkevænget i Nyråd for at bygge drømmeboligen for sig selv, kæresten Mette og datteren Frida på 4 år. Foto: Ulrik Jensen

Fem ud af tolv grunde på Bakkevænget er solgt. Syv er i udbud. Foto: Ulrik Jensen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar