René Olsen (tv) og Martin Lambrecht (th) har skabt et klinikfællesskab på Algade 18a, hvor de tilbyder forskellige former for massage og akupunktur. Foto: Mille Holst

Nyt klinikfællesskab i den gamle købmandsgård

Nu kan man få massage og akupunktur i den gamle købmandsgård på Algade 18a. Det er behandlerne Martin Lambrecht og René Olsen, der har åbnet klinikfællesskabet Behandlerhuset 4760 - og her er plads til flere.

Vordingborg To behandlere har slået sig ned i Vordingborg bys ældste hus, den gamle købmandsgård på Algade 18a. Det er de to massører Martin Lambrecht og René Olsen, der står bag Behandlerhuset 4760, hvorfra de driver hver deres klinik, og her i klinikfællesskabet er der plads til flere endnu.
- En negletekniker er en mangelvare her i Vordingborg, mener Martin Lambrecht, der derfor gerne vil have en negletekniker til at slå sig ned i huset.

En god start
Byen har taget rigtig godt imod de to behandlere, der før har drevet virksomhed fra deres privateadresser i henholdsvis Nørre Alslev og Nakskov og Martin Lambrecht har desuden haft klinik på Frederiksberg.
- Jeg havde en målsætning om bare at få ti igennem den første uge, fortæller Martin Lambrecht, der endte med at have 46 kunder igennem den første uge. 
Her tilbydes diverse behandlinger indenfor hoved-, ansigts-, hånd- og fodmassage, sportsmassage og -akupunktur. Desuden er begge mænd igang med en master og forventer at blive RAB-godkendte, når eksaminerne er i hus.

Sparring og fleksibilitet
Fordelen ved klinikfællesskabet er, at behandlerne kan sparre med hinanden, selvom de driver hver sin virksomhed, og der kan altid være en på arbejde i huset. Selvom der på Behandlerhuset 4760’s hjemmesiden er faste åbningstider, så skal man ikke tage et så tungt.
- Vi er fleksible. Jeg har haft tider fra 6.15 til 22, fortæller Martin, der opfordrer folk til at ringe og spørge; både han og René vil gøre hvad de kan for at skaffe folk en tid indenfor 24 timer - alle ugens syv dage.
- Vi vil også gerne lave nogle erhvervsaftaler, siger Martin Lambrecht, der har erfaring med at sygefraværet poå en virksomhed kan falde til det halve, hvis medarbejderne kan komme i behandling.
- Og det kan gøres uden at det koster virksomheden noget, siger han.

Hyggeaftner og mere liv
Håber for fremtiden er, at her vil kunne afholdes kurser og arrangeres mandeaftner, hvor der serveres øl og man kan få en gang massage og kvindeaftner, hvor der ordnes negle med mere.
De to behandlere vil i det hele taget gerne være med til at skabe noget mere aktivitet i den vestlige del af Algade og håber at kunne etablere et tæt samarbejde med byens øvrige handlende.

René Olsen (tv) og Martin Lambrecht (th) har skabt et klinikfællesskab på Algade 18a, hvor de tilbyder forskellige former for massage og akupunktur. Foto: Mille Holst

Behandlerhuset 4760 ligger i den gamle købmandsgård fra 1700-tallet - Vordingborg bys ældste hus. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar