Nyt rådhus/ Lindholm/Nyt fra kommunen...

Nu slap vi for skandalen lindholm ved at holde sammen med borgmestern i spidsen, nu starter det forfra med et nyt rådhus hvor alle ved at bugetter altid overskrides.
Jeg troede at den grå bygning ved Algade var det rådhus som den forrige borgmester mod hans egen vilje lod bygge.
Det har oveskredet budgettet som offentligheden ikke har fået at vide, så det vil selvfølgelig ske igen.
I Langebæk ligger det gamle rådhus fra Langebæk kommune; der er masser af jord så der er nok plads til et par ekstra tilbygninger, der er også for nylig brugt mange penge på jordvarme.
Al administration behøver ikke at være samlet et sted med det IT, vi har i dag. Vi kan se staten flytter meget til provinsen. Jeg håber at der vil rejse sig en storm mod den dyre løsning.
Det kan svare sig at rejse sig, vi i Kalvehave protesterede mod en borgmester som ville have en gasopvarmet fjernvarme som ville blive så dyr, at vi måtte gå fra hus og hjem.

Til sidst: Kommunen vil spare NYT FRA KOMMUNEN i Sydsjællands Tidende. Det har mange ældre glæde af da ikke alle har adgang til IT, det er at gå i for små sko. Vi må have Morten Østergård til at svømme en tur i Vordingborg havn. Han har det jo med at beskytte de svage og uretfærdige behandlet i samfundet.

 

Jens Søbjerg Poulsen 
Strandvej 25 
4771 Kalvehave

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar