Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Hvis holdsamarbejdet bliver godkendt, kan Nyrådtopscorer og tidligere topscorer hos Langebæk Alliancen, Christian ”Knald” Jensen, igen trække i den stribede ”Juventus-trøje”, når der skal spilles hjemmekampe på Stensved Stadion.

Nyt samarbejde er på vej

FODBOLD I sommeren 2010 slog Stensved IF og Kalvehave IF pjalterne sammen og stiftede Langebæk Alliancen og nu er et nyt spændende samarbejde på vej mellem to lokale fodboldklubber.
- Der er dog ikke tale om, at klubberne skal slås sammen, men at vore seniorspillere har et ønske om at danne et holdsamarbejde og det er årsagen til, at Langebæk Alliancen og fodboldafdelingen i Nyråd IF indkalder til ekstraordinære generalforsamlinger torsdag den 29. juni, fortæller formand for Langebæk Alliancen, Kim Hemmingsen.
Spillerne fra Nyråd IF afholder deres ekstraordinære generalforsamling i Vintersbølle hallens kantine og Langebækspillerne afholder deres i klubhuset på Stensved Stadion.

Skiftes om hjemmekampe
- Der er kun et punkt på dagsordenen og det er ”klubsamarbejde” og det er et krav fra DBU-Sjælland, at der afholdes en generalforsamling for at godkende holdsamarbejdet, fortæller Kim Hemmingsen.
For tre år siden var et lignende holdsamarbejde mellem Langebæk Alliancen og Vordingborg IF meget tæt på at blive en realitet, men i 11. time, og efter turneringsplanen for efterårssæsonen var gået i trykken, afbrød klubberne samarbejdet.
Årsagen var, at man ikke kunne blive enige om, hvor de to klubbers fælles førstehold skulle spille deres hjemmekampe.
- Hvor førsteholdet skal spille, hvis begge klubber godkender holdsamarbejdet, bliver ikke noget problem, for vi deles om hjemmekampene, som både skal spilles på Nyråd og Stensved Stadion, fortæller Kim Hemmingsen.

Ikke noget alternativ
De to klubbers bestyrelser har i vinterens løb arbejdet på forslaget fra seniorspillerne og stemningen  er positiv.
- Vi får samlet flere spillere til træning og kamp, for hvis ikke vi gør noget, får begge klubber indenfor kort tid store problemer i deres seniorafdelinger, så jeg ser faktisk ikke noget alternativ til at vi ikke skal indgå holdsamarbejdet, fortæller Torben Værnskjold fra Nyråd IF.
At seniorspillerne ikke hænger på træerne så man i forårets sidste spillerunde i Serie 2 rækken, hvor Nyråd til udekampen mod Holmegaard måtte trække på to U16-spillere, for at få holdkortet fyldt ud.

Ledelsen er på plads
- Vi er to klubber, som ligger tæt på hinanden og faktisk er meget ens, når det gælder det sociale klubliv, fortæller Torben Værnskjold, der også noterer at det ledelsesmæssige er på plads:
Det bliver den tidligere divisionsspiller Birger Madsen, som også er et velkendt trænernavn på de lokale breddegrader, der skal stå for førsteholdet, mens Thomas Blom får ansvaret for andetholdet.
- Vi er blevet enige med Birger Madsen, for vores udgangspunkt var, at førsteholdstræneren ikke havde en anpart i nogle af lejrene, og så har han erfaring fra et lignende samarbejde fra sin tid som træner på Møn, fortæller Torben Værnskjold.
Hvis de to klubbers generalforsamlinger godkender holdsamarbejdet, bliver det en realitet allerede fra starten af efterårssæsonen.
- Vi syntes, at det er et meget spændende forslag og vi håber på, at mange seniorspillere fra de to klubber vil møde op på deres generalforsamling, så opbakningen bliver stor, fortæller Kim Hemmingsen.

Spillerne ønsker det
- Det er på tide, at vi laver et holdsamarbejde, for hvis ikke der bliver gjort noget, så dør seniorafdelingen i begge klubber og forslaget har da også stor opbakning fra spillernes side, fortæller Nyrådtopscorer og tidligere topscorer i Langebæk Alliancen, Christian ”Knald” Jensen.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden