Orevej er grim...

”Hvorfor FA…. skal Orevej være så grim”?! Udbrød en god bekendt for snart længe siden. Hun bor i Vordingborg Øst, men vinterbader her på Ore, og har således sin ugentlige gang her.
Udover alle vi der bor på Ore, og borgere fra byen, som nyder strand og natur her, færdes rigtig mange andre faktisk i vores område! Rigtig mange turister – campister, sommerhusejere – såvel som lejere – og faktisk stort set hele året.
Tilbage til Orevej og hvorfor den skal være så grim! Et helt relevant spørgsmål, som nok ikke umiddelbart kan besvares. Men økonomi er formentlig et væsentligt element. Hvad vejbelægning angår så er det lap på lap overalt. Og det bør det nok vedblive at være – med mindre man ændrer det til grusvej. Der er nemlig stort set ikke et tidspunkt, hvor der ikke er gravearbejde i gang på Orevej! Chikanerne er ualmindelig grimme – og farlige på mørke vinteraftener med dårlig belysning.
I Tappernøje eksempelvis, har man indrettet P-pladser imellem chikaner bevokset med træer. Det ville jo pynte gevaldigt, hvis man erstattede de nuværende chikaner (og buslommer) med ”grønne” chikaner der, hvor der må parkeres. Andre borgere har formentlig andre løsningsforslag. ALLE alternativer til nuværende ville være aldeles fantastisk! Og pengene – ja, de skal jo ind i et – i forvejen - trængt budget, men måske Plan – og Teknikudvalget til start kunne drøfte problemet og med vanlig borgerinddragelse udfærdige en handlingsplan for området?

 

Lena Schroll
Kløvermarksvej 6
4760 Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar