Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Pisk eller gulerod? - Idrætsfolk i Vordingborg Kommune får begge dele af fru Iversen ved en kæmpefest i Mønshallerne torsdag den 20. april.

Overrækkelse af årets idrætspriser

KOMMUNEN Når Vordingborg Kommune, i samarbejde med Vordingborg Idrætsråd, Øernes Revision og Møns Bank, samler kommunens idræts- og foreningsliv for at overrække årets idrætspriser plejer det ikke at gå stille for sig og i år bliver heller ingen undtagelse.
Torsdag den 20. april danner Mønshallerne nemlig ramme om årets idrætsfest med overrækkelse af kontante priser og som noget nyt også med spisning og underholdning fra klokken 18 til 19, inden det gør løs med årets prisoverrækkelser.

Fru Iversen kikker forbi
- Penge er jo altid en gulerod, men i år kan vi også tilbyde pisk, da vi får besøg under spisningen af en meget slagfærdig ridelærerinde, som vil demonstrere sin sport.
- Vi håber, at mange foreninger vil se spisningen som en oplagt mulighed for at ”aflønne” dees frivillige kræfter for indsatsen i det forløbne år, fortæller Henrik Pape, formand for Vordingborg Idrætsråd.
Det er gratis at deltage i selve prisoverrækkelsen fra klokken 19, mens spisningen koster 169 kroner inkl. øl/vin eller vand og tilmelding kan ske til Mønshallernes hjemmeside: www. moena.dk eller på www.moensbank.dk/140.

Kontant anerkendelse
Øernes Revision og Møns Bank sætter 40.000 kroner på højkant og modtageren af prisen som Årets Idrætsforening kan se frem til at modtage 12.500 kroner, heraf 25 aktier i Møns Bank, for at have gjort et ekstraordinært stykke arbejde til gavn for medlemmerne i det forgangne år, mens der også er penge til nummer to, som vil modtage 7.500 kroner, heraf 25 aktier.
Årets Idrætsleder og Årets Idrætstalent vil hver modtage 10.000 kroner, heraf 25 aktier i banken og aktieandelen har en værdi af omkring 5.000 kroner i hver af de fire udlodninger.
- Lokalsport og lokalbank går hånd i hånd på en rigtig fin måde, når vi støtter op om foreninger, som giver en sammenhængskraft i de mindre lokalsamfund, fortæller bankdirektør Flemming Jensen fra Møns Bank og Peter Hansen fra Øernes Revision har også god grund til at være med:
- Det er en stor glæde, at vi kan være med til at støtte op om lokale idrætsudøvere og alle de frivillige, som gør en kæmpe indsats, fortæller Peter Hansen.

Foreningerne indstiller
Det er en jury bestående af repræsentanter fra Øernes Revision, Møns Bank, Vordingborg Idrætsråd, Vordingborg Kommune samt Sydsjællands Tidende, der finder kandidaterne til årets priser, men her behøver de hjælp fra foreningslivet.
Har man en eller flere kandidater til de fire idrætspriser, skal foreningen skrive en mail til formanden for Vordingborg Idrætsråd, Henrik Pape: hpape@tdcadsl.dk.
Indstillingerne skal sendes senest søndag den 26. marts, hvorefter juryen går i gang med at udvælge de fire kandidater.

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden