• www.henriks-hvidevarer.dk

Politiet efterlyser vidner til røveri i Kalvehave

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner, der kan have set noget mistænkeligt, eller som har bemærket mistænkelige personer i Kalvehave mandag den 8. juli 2019 i tidsrummet fra klokken 22-22.30.

En kvinde blev under en gåtur på Præstøvej kontaktet af to ukendte gerningsmænd, der ville have udleveret kvindens mobiltelefon og pung. Det skete på strækningen mellem Hovvejen og lyskrydset i Viemose. 

Da dette ikke blev efterkommet, blev kvinden overfaldet, og den ene gerningsmand fastholdt kvinden, mens den anden slog hende. Kvinden havde ingen værdier på sig, og gerningsmændene stak derfor af uden noget udbytte.

Gerningsmændene beskrives som:

A: mand, sydeuropæisk, brun i huden, 26-30 år gammel og omkring 180-185 centimeter høj. Han er almindelig af bygning og havde sort hår, der var kortklippet i siderne og længere på toppen af hovedet. Han var iført en sort, langærmet trøje af mærket Armani med et lille Armani-logo på brystet af trøjen. Han talte dårligt dansk, men et ukendt udenlandsk sprog med B. Han bar et guldarmbånd og havde meget store hænder med mørke hår.

B: mand, sydeuropæisk, brun i huden, 26-30 år gammel og cirka 180 centimeter høj. Han har sort hår, der var meget kortklippet og var almindelig af bygning. Han var lidt tykkere og lidt lavere end A og havde skæg omkring mund og hage. Han var iført mørkt tøj og mørkeblå cowboybukser.

De to røvere kørte i en sølvgrå VW golf, 5-dørs, brede skørter, med sort bagrude. Der sad en hvid nummerplade bagpå, og bagklappen var uden logo eller bilmærke, og bilen brummede fra udstødningen.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan bidrage til efterforskningen af sagen, der er registreret som røveriforsøg.

Henvendelse skal ske til politiassistent Helle Utke på telefon 41 32 87 00 eller til politiets servicecenter på telefon 114.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar