Politikerne holder videomøder

En ny bekendtgørelse fra Social- og Indenrigsministeriet betyder, at Kommunalbestyrelsen kan afholde sit møde den 25. marts som videomøde, også selvom det bliver uden offentlig adgang. Det sker for at kunne overholde regeringens skærpede tiltag for at reducere smitten med Coronavirus.

 

Social- og indenrigsministeriet har den 23. marts 2020 meldt ud, at kommunalbestyrelsesmøder nu kan afholdes som videomøder, også selvom kommunerne ikke har en teknisk løsning, der kan give offentligheden mulighed for at følge mødet live. Efter denne nye melding fra Social- og Indenrigsministeriet, har borgmester Mikael Smed besluttet, at kommunalbetyrelsesmødet den 25. marts 2020 afholdes som videomøde. Det betyder at kommunalbetyrelsesmedlemmerne alligevel ikke skal møde fysisk op i byrådssalen onsdag aften, men i stedet for sætte sig i en stol derhjemme og tænde for kameraet og mikrofonen på deres iPad. 

Vordingborg Kommune har ikke umiddelbart en teknisk løsning klar, der kan håndtere live-transmissioner af videomøder, men ifølge borgmester Mikael Smed bliver der arbejdet hurtigt for at få en løsning klar til onsdagens kommunalbestyrelsesmøde, så alle interesserede forhåbentlig kan livestreame mødet. På kommunens hjemmeside bliver det meldt ud, hvordan, man kan følge mødet ved livestreaming.

Hvis man har spørgsmål til de sager, der bliver behandlet på kommunalbetyrelsesmødet, skal man sende dem pr. mail til Ledelsessekretariatet@vordingborg.dk  eller med brev til Ledelsessekretariatet, Vordingborg Kommune, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg.

Kommunalbestyrelsesmedlemmerne gennemfører også alle øvrige politiske møder som videomøder, men da udvalgsmøder afholdes som lukkede møder, bliver de ikke live-transmitteret.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar