Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Der var pænt fremmøde til Erhvervsforeningens generalforsamling, hvor revisor Peter Hansen fra Øernes Revision i øvrigt kunne berette at foreningen nu var skattefritaget og derfor havde ekstra ”plus på kontoen” Foto: Michael Thønnings

Positiv erhvervsforening vil være mere synlige politisk

Generalforsamlingen hos Vordingborg Erhvervsforening bød på meget positive toner fra formand Christian Brix-Hansen, der ser frem mod mere aktivitet og synlighed, når til kommer til at præge kommunen.

 

- Hyggelige og succesrige arrangementer bidrager også til medlemshvervningen, og dermed til foreningens styrke og værdi – både som netværk og som politisk spiller, lød ordene fra Christian Brix-Hansen, der som formand for Vordingborg Erhvervsforening havde de store roser fremme i forhold til erhvervsudviklingen og mulighederne i Vordingborg, som han peger på er blevet væsentligt forbedret de senere år, ligesom foreningen er blevet styrket og bliver taget mere seriøst i forhold til den politiske proces.
- Igen i år har vi kunnet konstatere, at stadigt flere er interesserede i at samarbejde med os. Det er vi selvfølgelig glade for og beærede over; det vidner om, at vores forening i andres øjne anses som en stærk samarbejdspartner, som kan få ting til at ske, lød det fra formanden, der tilskrev meget af den positive stemning i erhvervslivet til den afgående borgmester, Knud Larsen (V), især i forhold til oprettelsen af et erhvervsudvalg med videre.
Således var både han og den nye borgmester inviteret med, og fik overrakt en tak og en gave fra foreningen, ligesom han fik lov at holde en lille afskedstale, inden ordet blev givet videre til efterfølgeren, Michael Seiding Larsen (V), der gav sit bud på hvordan erhvervslivet skal takles.
- Jeg vil oprette et erhvervsforum, som jeg vil samle til møder hvor jeg kan fortælle om, hvad der aktuelt er i gang i kommunen, og hvor det bliver muligt for de erhvervsdrivende at komme med deres input, påpegede han og gjorde klart at der skal holdes et første møde inden sommerferien og et igen i oktober. Han fokuserede desuden på ”vækst” og lagde vægt på at han synes det går godt.

Mere koncentreret
Og det var også de tonere som ellers kom frem under mødet, hvor Christian Brix-Hansen netop gjorde gældende at de fremover vil til at være mere synlige i deres aktiviteter i forhold til det politiske arbejde og de ting de gør, for at påvirke den politiske proces for at få et bedre erhvervsliv. Og så er foreningen ret populær.
- Vi har faktisk måttet sige nej tak til flere organisationer, der også ønskede, at vi skulle deltage i deres bestyrelser og lignende. Vi kan simpelthen ikke overkomme at sidde med, alle de steder, hvor man ønsker vores aktive deltagelse. Faktisk er det ikke utænkeligt, at vi vil træde ud af visse af de bestyrelser vi sidder med i, for at kunne fokusere endnu mere på de øvrige, sagde formanden, der også glædede sig over Vordingborg Erhverv, hvis direktør Susanne Kruse Sørensen fik mulighed for at fortælle om deres arbejde med blandt andet ”Dual Ports”, afkørsel 41 og mikrovirksomhederne der får lov at spire og få rådgivning hos selskabet.
Selve generalforsamlingen var i øvrigt hurtigt overstået og bød på et par nye ansigter i bestyrelsen, nemlig Michael Møller Jensen fra Bisca og Peter Rasmussen fra Corning, der erstattede Hjalmar Skovholm fra Vordingborg Køkkenet (der var suppleant) og Jan Kanne der har solgt Kaffehuset Møn og er flyttet til Næstved.

 

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Æblernes dag i...
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
Kommende arrangementer
22.
Okt
Hotdogs og Højmesse Køng Menighedsråd
22.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
22.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
24.
Okt
Borgermøde Lokalrådet for Kastrup, Ndr. Vindinge og Næs
24.
Okt
Meditationsgudstjenester Vordingborg Kirke
25.
Okt
RaketVækst Vordingborg Erhverv
25.
Okt
Generalforsamling Mern og Øster Egesborg Sognes Lokalråd
25.
Okt
Foredrag - mød Daniel, der kom som flygtning til Danmark for 7 år siden Køng Menighedsråd
25.
Okt
Generalforsamling Stensved og omegn Lokalråd
25.
Okt
Tove Ditlevsens hjerte KulturArkaden