Kastestjernerne var heldigvis af papir - og Bosei-ninjaerne havde sikkerhedsbriller på, da Præstøbørnene angreb. Foto: Michael Thønnngs

Præstø-børn belønnet med ninjastjerner og sumokamp

Sammenhold, fælleskab og idræt var i fokus, da skolebørn fra Præstø blev belønnet med ninja-aktiviteter for at være aktive og gode kammerater.

Præstø En hel flok Præstøbørn fra fjerde til niende klasse, kigger op mod den store hvide Boseibygning. De fleste iført ninja-pandebånd. Parat til en aktiv dag.
- Vi har blandet dem på kryds og tværs. Det handler også om at skabe nye relationer og det er også det, de bliver belønnet for, siger Jakob Hansen, der er programmedarbejder for Dansk Skoleidræt, der i samarbejde med Bosei, stod for et omfattende program med aktiviteter onsdag i sidste uge.
Sagen er, at børnene har hjulpet deres kammerater. De har blandt andet været gå-bus-chauffører, der hjælper mindre elever fra parkeringspladser og ind på skolen - eller de har været legepatruljer, der hjælper med at sætte lege i gang for og med de mindre elever i skolegården. Nogle har endda fået idrætlederuddannelsen, så de kan hjælpe til, med at skabe aktiviteter for andre elever.
Men denne dag, var det for dem selv, at der skulle laves aktiviteter - som belønning.
- Og vores elever var helt vilde med at lave noget til dem. Der er 12 aktiviteter og det er faktisk for meget til at børnene kan nå det hele, fortæller de fra Bosei, der på den måde fik skabt en god relation til Præstøbørnene - og i øvrigt fik vist hvordan man kaster ninjastjerner, laver kampsport og har det sjovt på en idrætshøjskole.

Kastestjernerne var heldigvis af papir - og Bosei-ninjaerne havde sikkerhedsbriller på, da Præstøbørnene angreb. Foto: Michael Thønnngs

Vi har fundet den ubesejrede sumo-mester... Usch! Foto: Michael Thønnngs

Dansk Skoleidræt og Bosei-eleverne havde forberedt dagen for børnene fra Præstø. Foto: Michael Thønnngs

Ægte kamp-træning i ly af de japanske kirsebærtræer. Foto: Michael Thønnngs

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar