• www.henriks-hvidevarer.dk

Ib Brøkner Christiansens tale til translokationen i juli, skulle blive hans sidste. Nu stopper han som rektor. Arkivfoto: Michael Thønnings

Rektor stopper: - Har andre planer

Rektor Ib Brøkner Christiansen (75), fra Vordingborg Gymnasium stopper, mens det stadig er sjovt. Men han går ikke på pension...

Vordingborg Den mangeårige rektor på gymnasiet, Ib Brøkner Christiansen, meddelte i fredags at han stopper - men ikke nødvendigvis for at holde fri og være pensionist.
- Jeg er nu 75 år, og hvis jeg skal nå at prøve noget nyt, vil jeg ikke vente for længe, lyder det således i en presseorientering, hvor det fremgår at han har sidste dag på gymnasiet den 1. februar. 
Sydsjællands Tidende har spurgt til, hvad han så - som 75-årig - vil til at lave, hvis han ikke har tænkt sig at være pensionist, men svaret er kryptisk.
- Jeg har ingen planer om nyt fast lønarbejde. Men jeg har heller ikke tænkt mig at holde ferie på fuld tid resten af livet, skriver han i en mail, hvor han, direkte adspurgt om der er noget nyt på bedding, blot svar: ”Tjaa...”
Den afgående rektor understreger dog, at han har været glad for arbejdet på skolen, hvor han har været ansat siden 1973. Først som lærer og siden som vicerektor og rektor.
Det bliver vicerektor, Mette Abildgaard, der konstitueres i stillingen som rektor, indtil man har fundet en ny.
Sydsjællands Tidende havde et større interview med Ib Brøkner Christiansen i anledning af hans 70-års dag og 40 års jubilæum - genlæs den via linket her.

 

Ib Brøkner Christiansens tale til translokationen i juli, skulle blive hans sidste. Nu stopper han som rektor. Arkivfoto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar