• www.henriks-hvidevarer.dk

Replik til Ann Buschs indlæg...

Kære Ann Busch.
Indledningsvis vil jeg gerne takke dig for, at du som det eneste medlem af ”Nærdemokratiudvalget” har kommenteret mit indlæg.
Dit indlæg illustrerer ganske godt den følelse jeg har, nemlig, at man gerne vil undgå, at der er nogen i lokalområderne, der har en mening om tingene i deres område.  Som jeg læser det, er det det du omtaler som ”de gamle sognerådsgrænser”, som du gerne vil begrave.
Det er da fuldstændig rigtig, at udvalget ikke vil svække lokalrådene – de skal nedlægges.
At du påpeger, at lokalpolitikerne bor i kommunen, kommer jo ikke bag på mig – ellers kunne i jo ikke sidde i kommunalbestyrelsen – men at du mener, at du i det daglige vil have den samme kontakt med borgerne i Jungshoved, Vestmøn og Østmøn (hvor du sidder i dialogudvalget) på Algade i Vordingborg undrer mig måske lidt mere.
Jeg synes ikke, at det er et fremskridt, at vi fremover skal kommunikere via ”Landsby-App” og temamøder og embedsmænd, og at lokalområderne (de steder, hvor der oprettes ”Lokalfora”) skal mødes med højst fire politikere til Temamøder, men det passer meget godt med dine – og udvalgets -ønsker om at afskaffe ”sognerådsgrænsernes” (Lokalområdernes) utidige meninger om politikken, som udformes på rådhuset i Vordingborg.
Jeg synes i øvrigt det ville klæde dig at sætte dig ind i, hvilke resultater der er opnået i Lokalrådene før du begynder at kritisere.

 

Michael Laursen
Svingkærvej 36
4760 Vordingborg

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar