• www.henriks-hvidevarer.dk

SEAS-NVE overtager Vordingborg el-net fra Vordingborg Forsyning. Foto: Mille Holst

SEAS overtager el-nettet i Vordingborg

SEAS-NVE har købt el-nettet i Vordingborg af den kommunale forsyning.

Kommunen Omkring 5.200 vordingborgensere bliver nye andelshavere i el-selskabet SEAS-NVE.
Det står klart efter Vordingborg Forsyning og Seas netop er blevet enige om, at sidstnævnte køber Vordingborg el-net og senere på året fusionerer det ind i SEAS-NVE’s netselskab Cerius.
- SEAS-NVE har drevet elnettet i Vordingborg i flere år og har derfor detaljeret kendskab til dets drift og tilstand. Derfor er jeg helt tryg ved, at vi fortsat vil have vores meget høje forsyningssikkerhed, lyder  det fra kommunalbestyrelsesmedlem og forsyningsformand Kurt Johansen (S) i en pressemeddelelse om salget, hvor han  påpeger at forsyningen nu vil koncentrere sig om vand, varme og spildevand.
Seas har i forvejen ”el-entreprisen” på det meste af Sjælland også her i kommunen udenfor Vordingborg by - og i Vordingborghandlen indgår cirka 40 kilometer højspændings-el-net, cirka 80 kilometer på lavspændingsniveau og omkring 5.200 elmålere, som alle er fjernaflæste.
Når fusionen er endelig ventes det at priserne på el-distributionen ”ensrettes”, og det kan betyde at kunderne i Vordingborg kommer til at betale andre - formentlig højere - priser end de gør nu. 

SEAS-NVE overtager Vordingborg el-net fra Vordingborg Forsyning. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar