• www.henriks-hvidevarer.dk

Judo-kæmperne kan nogle tricks. Privatfoto

Sejre til judokæmpere

Judo Vordingborg judo & jiu jitsuklub sluttede sæsonen af med deltagelse i Sjællandsmesterskaberne i Brønshøj. Klubben havde seks judokæmpere med, hvoraf flere også var tilmeldt flere kategorier end deres egen. 
De første i kamp var brødrene Brian og Dennis Hyldgaard i Masters – 81 kg. Her løb Brian med guldmedaljen og Dennis med sølvmedaljen, som de begge havde vundet i overlegen stil.
Danas Jauceras stillede op i senior -88 kg. På trods af et par knebne nederlag fik han tilkæmpet sig en bronzemedalje.
Endnu et sæt brødre var havnet i samme vægtklasse, nemlig Ginas og Paulius Jauceras i senior -98 kg. Ginas vandt alle sine kampe ret overbevisende før tid og vandt dermed guld. Paulius tabte knebent til den senere sølvvinder. Begge Vordingborgkæmpere viste rigtig flot judo, og medaljerne var ikke på noget tidspunkt i fare. 
Ginas Jauceras deltog udover sin egen vægtklasse også I den åbne klasse, og her blev det ligeledes en flot guldmedalje. Med alle sine kampe vundet før tid i både egen vægtklasse og åben klasse var han den mest suveræne vinder ved Sjællandsmesterskaberne. 
Den yngste kæmper var 16-årige Erikas Jauceras i U21 B -76 kg, som før dagens turnering stadig havde sin første turneringssejr til gode. Erikas viste han på det sidste har trænet meget målrettet, da han i to hårde kampe viste sig som den bedste fighter ved at besejre sine modstandere før tid. En flot guldmedalje.

Judo-kæmperne kan nogle tricks. Privatfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar