Andetholdet hos VIFs herrer vandt forleden Sjællandsmesterskabet i deres række på hjemmebane. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Sjællandsmesterskab i hus

Første- og andetholdet (herrer) i Vif har vundet Sjællandsmesterskabet. Hos IF Svend Gønge Fodbold har U14 drengene sikret sig en sølvmedalje.

Fodbold I onsdags spillede VIFs andethold (herrer) finalekamp om Sjællandsmesterskabet i Serie 4. Holdet har allerede sikret sig oprykning til Serie 3, og i sidste uge vandt de desuden Sjællandsmesterskabet i deres række med 4-1 over FS Hashøj på hjemmebane.
Måscorere var Anders Christensen (1-0) og (2-0), Kevin Hansen (3-0) og (4-0). Tobias Bellmann fra FS Hashøj fik i 82. minut scoret til slutresultatet 4-1.
Den 22. juni spillede også 1. herrerne finale om Sjællandsmesterskabet i deres række, Serie 1. Kampen foregik i Hundested og VIF vandt mesterskabet med cifrene 3-2.

Glade U14-drenge
Hos IF Svend Gønge Fodbold spillede U14 drengeholdet sig op på en anden plads  i Sjællandsmesterskabet i deres række. Holdet skulle oprindelig have spillet U13, men blev i forårssæsonen rykket op i U14, fordi de havde brug for flere udfordringer. Ud af de 10 kampe holdet har spillet, har de vundet de seks, spillet to uafgjort og tabt to, og endte dermed med en målscore på 71-27, hvilket kvalificerende dem til finalen, hvorfra de kunne gå med en velfortjent sølvmedalje.

Andetholdet hos VIFs herrer vandt forleden Sjællandsmesterskabet i deres række på hjemmebane. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar