• www.henriks-hvidevarer.dk

De nytilplantede, mobile møbler beundres, inden de og skøjtebanen blev officielt indviet fredag. Foto: Michael Thønnings

Skøjter skal skabe jul

Der er kommet skøjtebane og nytilplantede møbler på Slotstorvet i Vordinborg. De blev indviet fredag.

Vordingborg - Der var lidt flere til juletræstændingen, men julemanden er måske lidt mere populær end borgmestre, sagde borgmesteren, da han åbnede skøjtebanen på Slotstorvet fredag eftermiddag, hvor der nok var folk, men mest af en alder, hvor æbleskiverne og gløgg trak lidt mere end selve skøjteriet.
Der var dog en håndfuld unge, der indviede banen, og der bare både gratis skøjter i to timer og velmenende ord om banen, der i år er 160 kvadretmeter glat plast, som man fra Bycentrums side, håber at få købt, så den kan komme op hvert år. Eller måske mere.
- Så kan vi måske holde jul i juli, hvis vi vil, sagde eventkoordinator Sacha Keller i sin tale, ligesom der blev sendt meget ros til de træmøbler som produktionsskolens unge har lavet, og som nu er kommet op på Slotstorvet, hvor man håber at de vil skabe mere liv. Og i det mindste er der kommet planteliv, for Søren Gammeljord fra Flemmings Planteskole, var blevet hastindkaldt for at tilplante de nye møbler og klarede det om formiddagen i silende regn. Til gengæld er der både kristtjørn, buksbom cypres og meget andet, der både skaber julestemning og betyder at der vil være grønt på pladsen hele året, hvis de bliver passet.
Skøjtebanen vil være åben i dagtimerne hen over jul og først i det nye år.

De nytilplantede, mobile møbler beundres, inden de og skøjtebanen blev officielt indviet fredag. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar