Der blev skudt mod boligen Aarsleffsgade 10 samt den mørkeblå bil, der holdt parkeret foran gavlen. Foto: Mille Holst

Skyderi på Aarsleffsgade i Vordingborg

Natten til onsdag i sidste uge blev der klokken 0.05 skudt mod en ejendom i Aarsleffsgade i Vordingborg. Politiet søger vidner.

Vordingborg Onsdag den 5. juni klokken 0.05 blev der skudt mod ejendommen Aarsleffsgade 10 i Vordingborg. Fra en forbipasserende bil blev der afgivet flere skud mod huset, hvor der befandt sig flere personer. En bil, der holdt parkeret i nærheden, blev også ramt af skud.
Ingen kom ifølge politiet til skade ved skyderiet, men naboerne vågnede ved lyden af skudene.
- Politiet betragter sagen med stor alvor. Det er alvorligt, når der bliver skudt i det offentlige rum, og når det sker mod et hus, hvor der er flere personer til stede, er det ekstra bekymrende. Derfor er vi nu i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer på stedet, så omstændighederne kan blive klarlagt, fortæller politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse. Politiet var igang hele natten og langt ud på dagen den 5. juni for at finde tekniske spor på gerningsstedet, men Kim Kliver
kan i skrivende stund ikke sige noget om motivet til skyderiet.
Vidner har oplyst, at de har set en mindre, mørklagt bil i Aarsleffsgade på tidspunktet for skyderiet, men der er ikke nogen nærmere beskrivelse, og politiet er derfor interesserede i at høre fra eventuelle andre vidner i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Der blev skudt mod boligen Aarsleffsgade 10 samt den mørkeblå bil, der holdt parkeret foran gavlen. Foto: Mille Holst

Skudhuller i bilen, der står på Aarsleffsgade. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar