Sandie Christiansen (t.v.), Ida-Marie Rosenkilde og Isabel Christiansen havde fundet en god plads på forreste række. Foto: Anne-Dorthe Wilms

Snacks og højt humør til MGP disco

I lørdags stod Ørslev egnshus bag en livetransmission af MGP, og det lokkede over 100 børn fra lokalområdet til.

Ørslev Ørslev Egnshus afholdt lørdag sodavandsdiskotek for de 4-12-årige på Gåsetårnsskolens afdeling i Ørslev. Der var transmission af MGP, som blev vist på storskærm og der var skruet godt op for højtalerne, så man rigtig kunne rokke eller danse med, da showet gik i gang. Til dem som ville stemme, kunne man sætte et lille hjerte på en finalist, som var klistret op på papir på væggen. 
– Det er første gang, vi har et arrangement som dette og som er gratis. Vi har kun drevet Egnshuset et årstid. Vi varetager mange andre opgaver også, som folkecafé fire gange om året, hvor man kan købe et måltid mad, vinsmagning, fodbold, foredrag. Vores motto er “til glæde og gavn for andre”, fortæller næstformand for bestyrelsen Sandra Jensen. 

Til glæde og gavn for alle
– Det er det fedeste at få lov til at se MGP her, siger Sandie Christiansen fra Mern, og det var i lørdags i det hele taget tydeligt at mærke den gode stemning. Børnene hyggede sig på kryds og tværs med gratis slushice, kage, popcorn, chips, slik og sodavand og så var der selvfølgelig også kaffe til forældrene. 
– Jeg ser tit MGP og har fuldt med og glæder mig til at se finalisterne, fortæller Sofia Frandsen på 8 år fra Mern. 
– Jeg har også set lidt af det og har hørt fællessangen, siger veninden Agnete Jensen på 8 år, som bor i Ørslev. 
– Jeg stod op klokken et i nat, fordi jeg glædede mig så meget. Glæder mig til at se en masse andre børn og sodavandsdiskotek, fortæller Fanyeng Aware. 
– Ja jeg blev ved med at spørge min mor, hvornår vi skulle af sted, fortæller Maja Mackenzie, som går i klasse med Fanyeng. 
Men det er ikke kun børnene, der er glade for arrangementet i Ørslev Egnshus:
– Der er 102 tilmeldte. Vi regnede med omkring 100 tilmeldte, så det er rigtig fint. Da vi holdte fastelavnsfest, var der over 200, så det er overskuddet derfra, som er gået til MGP-festen. Vi er jo en forening og skal ikke tjene på det, så derfor er dette arrangement gratis, fortæller Kenneth Olsen, som er kasserer i Egnshusets bestyrelse.

 

Tekst: Anne-Dorthe Wilms

Sandie Christiansen (t.v.), Ida-Marie Rosenkilde og Isabel Christiansen havde fundet en god plads på forreste række. Foto: Anne-Dorthe Wilms

Der blev rigtig hygget ved bordene til MGP transmissionen i Ørslev Egnshus. Foto: Anne-Dorthe Wilms

Agnete Jensen og hendes veninde Sofia Frandsen begge på 8 år, glæder sig til at se finalisterne. Foto: Anne-Dorthe Wilms

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar