På udskiftningsbænken sidder i dagens kamp Hussein Hamoud, Frederik Juul, Martin Sommer og Martin Christensen. Foto: Lise-Lotte Iuel

Spændende anden halvleg

Det tegnede sort for Præstøs herrer lørdag eftermiddag, da holdet spillede mod Haslev. Modstanderne havde føring på 3-0 et godt stykke ind i anden halvleg, indtil Agge Emil Sølvtofte endelig åbnede målfesten, og det endelige resultat blev 3-3.

Fodbold Det var en forholdsvis jævnbyrdig første halvleg med en del råben ad dommeren og et mål til modstanderne, og desværre måtte Præstø-spillerne gå til halvleg med et rød kort, som Jonas Biendara måtte kvittere for kort før pausen. 
- Selvom vi er bagud lige nu, er jeg sikker på, at Paw (Præstøs træner, red.) nok skal få indgydt spillerne motivation og kampgejst, så vi ender med at vinde, siger Præstø IF’s håbefulde mediemand Joachim Hartmann, der sædvanligvis plejer at fotografere kampene. Mit kamera er desværre gået i stykker, men jeg er her alligevel for at bakke op om holdet, og de fleste af spillerne er også mine kammerater. Vi ligger som nummer tre i puljen og skal i alle tilfælde meget gerne beholde vores placering i forhold til de andre, siger Joachim Hartmann. 
- Sidst vi spillede, gjorde Paws peptalk i halvlegen så meget underværker, at vi vandt 4-2 over Førslev efter at have været bagud 2-0 i pausen, så han kan noget med at få talt krigerblodet frem i spillerne. Han er en fantastisk indpisker og kan i den grad fremprovokere holdets samlede talent, tilføjer Joachim Hartmann. 

Profitabelt taktikmøde
Heldigvis bar taktikmødet i pausen også frugt, efter at Haslev havde bragt sig foran med ikke mindre end tre mål, så da endelig Agge Emil Sølvtofte havde fået den første bold i nettet fulgte inden for de næste ti minutter to yderligere scoringer af først Julius Kragh Jørgensen og dernæst af Jonas Mohamad. 
- Vi stiller med dagens bedst mulige hold, men der er næsten altid nogen, der ser sig nødsaget til at melde afbud på grund af skader, fortæller Joachim Hartmann og peger på Hussein Hamoud, der døjer med en langvarig korsbåndsskade og Danny Pedersen, der har pådraget sig noget muskel-halløj i hoftelæben, som indebærer afmelding til kampene over en tre ugers periode. 
Heldigvis er der som regel faglig bistand, hvis uheldet skulle være ude, idet én af spillernes mødre Helene Kragh Jørgensen er fysioterapeut og sædvanligvis overværer kampene både på hjemme- og udebane.

På udskiftningsbænken sidder i dagens kamp Hussein Hamoud, Frederik Juul, Martin Sommer og Martin Christensen. Foto: Lise-Lotte Iuel

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar