Der var stilnet af ved kassen i Superbrugsen i Lendemarke hen af torsdag middag, men butikkerne har haft noget travlt i går og i morges.

Større handlelyst i Lendemark

Statsministerens presseudtalelse omkring nedlukning af det offentlige Danmark, afstedkom hamstring af dagligvarer i rigtig mange supermarkeder. Aldi og Superbrugsen i Lendemarke var ingen undtagelse.

Lendemarke. Parkeringspladserne ved Aldi og Superbrugsen i Lendemarke, var fra morgenstunden, torsdag, godt fyldt op. Mange var tidligt på færde for at handle ind og sikre sig at undgå mangel på toiletpapir, gær og alt muligt andet. Myndighederne manede til omtanke og forsikrede gentagne gange om at der ville være varer nok på hylderne, så længe folk ikke gik i panik og hamstrede løs.

Sidste på formiddagen torsdag, så det efterhånden også roligt ud ovenpå en hektisk morgen.

- Vi handler som vi plejer og vi var ved at løbe tør for forskellige ting og sager, sagde Lillian Rasmussen fra Møn, der var i Superbrugsen med sin mand for at købe ind.

- Parkeringspladsen er fyldt mere op end den plejer på den her tid af dagen, sagde Poul Henning Rasmussen og tilføjede med et smil, at ægteparret måske ville købe et par Corona-øl med i dagens anledning.

 

På forkant
I Aldi var den lidt hektiske morgenstund  også stilnet af.

- Vi kunne selvfølgelig godt mærke det ekstra pres i morges, sagde butikschef i Aldi, Bo Larsen, men faktisk har han oplevet en ekstra travlhed hele ugen op til.

- Heldigvis er vi godt forberedt på eventuel hamstring fortsatte Bo, der har modtaget en udmelding fra hovedkoncernen om, at alle leverandører af varer, er varslet om øget indkøb.

 

 

Tema: 
Corona-situationen

Der var stilnet af ved kassen i Superbrugsen i Lendemarke hen af torsdag middag, men butikkerne har haft noget travlt i går og i morges.

En fortrøstningsfuld butikschef i Aldi i Lendemarke, Bo Larsen, står foran stakkene af toiletpapir, som oftest er mål for hamstringen. -Jeg kan godt se at der mangler noget i stakken, smiler han og understreger at der bliver ved med at være toiletpapir nok, for leverandørerne er varslet og på forkant. Fotos: Mette Neerup

Poul Henning og Lillian Rasmussen fra Møn, handlede på normal vis. _Vi handler større ind en gang imellem og det gør vi så i dag, sagde Lillian

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar