• www.henriks-hvidevarer.dk

Lena Nilsson har startet eget regnskabsfirma og er igang med at ndrette kontor hjemme i privaten på Masnedø. Foto: Mille Holst

Starter eget regnskabsfirma

Da Lene Nilsson blev arbejdsløs besluttede hun istedet at starte sit eget regnskabsfirma.

Masnedø I februar blev Lene Nilsson arbejdsløs efter i mange, mange år at have arbejdet med regnskaber og løn indenfor forskellige kommunale og statslige institutioner. Blandt andet på sprogcentre, teknisk skole og folkeskole.
Hun måtte sande, at det ikke er helt så nemt at få arbejde, når man er 58, som da man var ung - på trods af, at hun har mange års erfaring med sit fag. At være arbejdsløs var dog ikke en løsning for Lene Nilsson. Hun tog derfor sagten i egen hånd og har nu startet sit eget regnskabsfirma. Masnedø regnskabsservice.
- Min målgruppe er især små håndværkere, der måske ikke har arbede til alle hele året igennem. Så kan jeg hjælpe med hvor meget de kan tillade sig at trække ud til sig selv om måneden, fortæller Lene Nilsson.

Spidskompetencer
Lene Nilssons spidskompetencer er først og fremmest bogføring og løn samt budget og budgetopfølgning. Men hun kan også rådgive med hensyn til selvangivelsen og udføre andre administrative opgaver. Aktier vil hun dog ikke have noget at gøre med.
- Men ellers er jeg sådan en, der finder ud af tingene. Jeg ved hvad jeg kan og hvor jeg må udlicitere.

Lene Nilsson håber, hun kan ansætte en flexjobberfor eksempel i ti timer om ugen og selv vil hun gerne have en 20-25 timers stilling til at supplere ned. Simpelthen for at få noget faglig sparring.
Masnedø regnskabsservice har en simpel hjemmeside www.masnedo-regnskabsservice.dk, men ellers kan man ringe på telefon 22 52 63 12, hvis man vil vide mere om, hvordan Lene Nilsson vil kunne hjælpe.

Lena Nilsson har startet eget regnskabsfirma og er igang med at ndrette kontor hjemme i privaten på Masnedø. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar