Alle medaljevindere 2018. Foto: Lise-Lotte Iuel

Stor hædersfest for idrætsudøvere

Torsdag aften hædrede dels Vordingborg Kommune dels Vordingborg Idrætsråd markante idrætsudøvere i 2018 med diplomer og kontante priser i flere kategorier.

Kommunen Årets idrætspriser blev tildelt ved et festlige arrangement på Idrætshøjskolen Bosei og indledtes med fællesspisning i den store idrætshal for medaljevinderne og de nominerede til årets idrætspriser samt deres pårørende, hvorefter diplomer, hæderspriser og klapsalver fulgtes ad slag i slag. Undervejs var der fællessang og underholdning ved Vordingborg Judo & Jiu Jitsuklub, og Kim Dalum og Morten Henriksen fra ”Papkasseshow” optrådte på slap line. 

Modtagere på højt plan
De mange diplommodtagere har hver især vundet én eller flere medaljer i forbindelse med Danmarksmesterskaberne, Nordiske Mesterskaber, Verdensmesterskaber eller Europamesterskaberne, så der var virkelig noget at markere og fejre. Blandt flere talere sagde borgmester Mikael Smed (S) blandt andet:
- Vi er som kommune meget stolte af at huse flere såkaldte nicheidrætsgrene, og det er fantastisk, at vi i aften skal hædre idrætsudøvere, hvor den yngste vist kun er 10 år og den ældste vel 79. Vi er stolte af vores foreningsliv, der både er stærkt og mangfoldigt og af vores idrætsfaciliteter rundt omkring. Og vi har som kommune på landsplan udmærket os ved at kunne tilbyde mange forskellige discipliner, der har et eller andet med vores natur at gøre – ikke mindst noget med vand. 

Generøse sponsorer 
Efter de kommunale diplom-overrækkelser fulgte den afdeling, hvor særlige priser skulle overrækkes, og Vordingborg Idrætsråd har i den anledning haft massevis af indstillinger, som er endt ud i nomineringer, hvorefter den endelig vinder er blevet valgt. Disse priser udmønter sig i et kontant beløb, som er sponsoreret af Møns Bank, SuperBrugsen Lendemark og Øernes Revision, som tilsammen har en sum på 60.000 kroner  til rådighed. 

 

Idrætspriserne 2018
• Årets Idrætsforening: Nyråd IF og Langebæk Alliancen (førstepladsen og 15.000 kroner), Vordingborg Judo og Jiu Jitsu (andenpladsen på 10.000 kroner)
• Årets Idrætstalent: Simon Olsen, Vordingborg bueskyttelaug (15.000 kroner)
• Årets idrætskammerat: Ali Dadayev, Bokseklubben Tårnet 74 (5.000 kroner)
• Årets gode idrætshistorie: Jette Pedersen, Møn Golfklub (5.000 kroner)
• Årets Idrætsleder: Preben Villadsen, Stege Nordre Skytteforening (5.000 kroner)
• Årets idrætsoverraskelse: Freja Fjelksted, Vordingborg Badminton Klub (5.000 kroner)

Alle medaljevindere 2018. Foto: Lise-Lotte Iuel

Årets gode idrætshistorie: Jette Pedersen, Møn Golfklub. Hun har udmærket sig ved at udvise en utrættelig idrætsvilje trods flere tilfælde af alvorlig sygdom. Foto: Lise-Lotte Iuel

Nicolaj Andersen fra Gøngen Bueklub, blev hædret for sin indsats til DM Compound Mix-Hold. Foto: Lise-Lotte Iuel

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar