• www.henriks-hvidevarer.dk

VBKs førstehold hev en sikker sejr hjem i lørdagens kampe mod Rødby. Foto: Klaus Lohmann

Storsejr til VBK

Samtlige spillere på VBKs Vordingborg badmintonklubs førstehold gav alt hvad de havde i weekendens hjemmekamp mod Rødby, og det gav pote. En klar sejr på 11-2 til VBK. Dermed indtager VBK andenpladsen.

Badminton Sejren blev grundlagt allerede fra kampens start. Begge mixdoubler kørte deres modstandere over og vandt sikkert i to sæt. Det synes damesinglerne Emilie Lejre og Amalie Svensson, at de ville kopiere, så deres modstandere fik også store klø. Rødbys herreside havde mere at byde på. I 2. herresingle måtte Simon Zachodnik hive alle ressourcerne op af skuffen for at hive en meget snæver sejr på 22-20 og 23-21 i land. I 3. herresingle kæmpede Gustav Lejre alt, hvad han kunne mod Rødbys veteran Lars Østerholm, men måtte se sig slået 22-24 og 19-21. I mellemtiden havde Bo Rafn i 1. herresingle og Steen Hansen i 4. herresingle vundet overbevisende i to sæt. Stilling 7-1 til VBK, og holdsejren var inden for rækkevidde. 
De sidste tre herredoubler og to damedoubler gav også masser af succes til VBK. Første damedouble Dorthe Johnsen og Emilie Lejre vandt uden besvær. Derimod måtte Amalie Svensson og Gitte Melsen kæmpe hårdt for til sidst at hive en 3-sæt sejr i land. Kun i 2. herredouble blev det til to meget tætte sæt, hvor Rødby trak det længste strå med en sejr i to sæt på 19-21 og 20-22. 

Andenpladsen  i rækken
Nu indtager VBK 2. pladsen i puljen med ni point og tre point op til ummer et, der er Greve 3. Næste kamp er den 17. november på hjemmebane mod netop rækkens tophold. 
- En næsten umulig opgave, men med lidt held kan der måske skrabes et point hjem, mener Jesper Adler, fra VBK. De sidste to kampe i puljen er på udebane mod henholdsvis Karlslunde 2 og KBK Kbh. 2. 
- Den sværeste kamp bliver mod Karlslunde 2, men hvis VBK spiller op til sit bedste, så burde der være seks point i de sidste to kampe, og en plads i oprykningsspillet sikret, mener Jesper Adler.

VBKs førstehold hev en sikker sejr hjem i lørdagens kampe mod Rødby. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar