• www.henriks-hvidevarer.dk

Strålingsfare på Slotstorvet...

Skal vi trygt kunne gå udenfor- uden at blive bestrålet med wifi?       
Ja – så har Vordingborg Kommune påtænkt at sætte WIFI op på Slotstorvet – angiveligt for turisternes skyld – en lille gave fra EU. Det er gået gennem forretningsudvalgene og har ikke været behandlet i byrådet - der har heller ikke været folkelig debat om sagen, selvom det vil gøre området utilgængeligt for den voksende gruppe af mennesker, der ikke tåler WIFI. Vi er mange, der ikke længere kan køre med toget, gå på museer og andre steder, hvor disse miljøgifte spredes, som var de Guds gave til menneskene.
Nu kan vi heller ikke i de offentlige rum regne med ikke at blive udsat for radiofrekvent elektromagnetiske stråling som WIFI. For eksempel har flere kommuner modtaget penge fra EU, for at sætte WIFI op på de shelters, de har rundt omkring i naturen - opført for at mennesker kan søge freden, stresse af og genoplade til det travle liv – ja, genoplad, kan man jo på en måde godt sige, de bliver.
Det er uhyre trist, at de mange forsøg, der er lavet som dokumenterer mikrobølgeindustriens farlighed, ikke får lov at se dagens lys i Danmark  -  at Folketinget oplyses manglende og at en så skadelig industri, får lov at gøre mennesker syge, uden at sygdommen tilskrives stråling.
Tænk på hvordan vi i de senere år ser en voldsom stigning i antallet af mennesker med demens, hjernekræft, psykiske lidelser og et væld af andre skader, ja, når der opleves et fald i folkesundheden? Hvorfor kan du i Danmark ikke få diagnosticeret strålingsskader? 
Vi bør her i Vordingborg få vores kommune til at tilbagerulle den påtænkte elektromagnetiske stråling i det offentlige rum. Vi vil ikke være forsøgsdyr og det offentlige rum bør være tilgængeligt for alle uden at være potentielt skadeligt.    

 

Lisa Vorsig
Fjordgårdsvej 19A
4750 Lundby 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar