Der var gemt slik i det store skumbad og der var rigelig til alle de børn der sprang i. Foto: Klaus Lohmann

Svend Gønge har spillet bold i 50 år

Der var masser af grin og hygge, da Svend Gønge IF i Køng/Lundby fejrede deres 50 års jubilæum for fulde gardiner.

Køng Det blev Svend Gønge der samlede de to byer Køng og Lundby, der ellers havde ligget i konstant uvenskab og konkurrence gennem flere år.
- Det lykkedes dog til sidst, fortalte Uffe Nielsen, der var med til at starte IF Svend Gønge for 50 år siden - nærmere bestemt den 29. november 1969. 
Den store fejring af det forbrødrende jubilæum var dog i lørdags på Køng idrætsplads, hvor den blandt andte stod på kamp mellem de gamle koryfæer og førsteholdet af i dag. 
- Det værste var returløbet - det som ikke var der, grinede Niels Jørgensen, der fortæller at det var rigtig godt at se de gamle gutter igen og fortælle alle de gamle historier.
Og gutterne er og kammeratskabet er også det, der tæller i dag, lyder det fra Sebastian Amandus Munkeskov og Arn Nielsen, der begge ni år og holdkammerater på IF Svend Gønges U10-hold:
- Det vigtigste er sammenholdet samt at møde nye kammerater, lyder det fra begge.
Det er dog lidt svært at få og fastholde de unge, lyder det fra både fodboldformand Anders Mikkelsen og ISF-formand Elise Havskov Olsen.
-  Dder er lidt nedgang i medlemmerne og måske er det grundet vores nye tid med den elektroniske verden som de unge også interesserer sig for, lyder buddet fra dem begge.
Ikke desto mindre var det en stolt fodboldformand, der i øvrigt var  meget taknemlig for alle de frivillige, der dagligt hjælper til i klubben. 

Se mange flere billeder fra jubilæumsfesten i galleriet.

Der var gemt slik i det store skumbad og der var rigelig til alle de børn der sprang i. Foto: Klaus Lohmann

Niels Jørgensen (tv.) og Lars Mieritz er to af de gamle drenge i IF Svend Gønge. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar