Sydsjællands Tidende er på grænsen

Hver uge kan 30.000 husstande se  hvad der sker i deres lokalområde, når de får Sydsjællands Tidende. Avisens område er dog et af landets lokalavismæssigt største, så for at komme rundt i alle hjørner og høre de gode historier, sender vi nu en reporter ud på grænsen...

Det tager længere tid at køre fra kommunens nordlige område, til det yderste Møn eller Nordfalster, end det gør at køre til København - eller Fyn for den sag skyld. Sydsjællands Tidende dækker et område, der er så stort og mangfoldigt, at selv folk der har levet hele deres liv her, næppe vil nå at lære det hele at kende.

Men det vil vi nu forsøge at råde bod på.  Således har redaktionen kigget på et stort kort over hele det området - med de 30.000 husstande - som avisen kommer til og har trukket en streg. Vi har faktisk trukket flere streger og har kigget på grænsen af det område vi kommer til og har lavet en rute langs kanten af ”vores” område.

Der sender vi nu en reporter ud for at opstøve de gode historier og fortællinger der gemmer sig ”på grænsen”. For det kan godt være det er ”på grænsen ” for avisen - men det er jo også centrum for en stor del af Jer læsere. Og det er jo for Jeres skyld, at vi laver avisen.

Planen er at vi begynder helt oppe i nord - nær Snesere og ”følger uret” rundt langs kanten af det område hvor avisen kommer.

Undervejs har vi indlagt fixpunkter, der kommer til at inkludere, hav, øer, natur, landsbyer, (for nogen) ukendte landskaber og en masse spændende mennesker og deres historie.

Tema: 
På grænsen
Tilbage til forsiden

Kommentarer

God idé. Da jeg flyttede til Møn, vil jeg meget gerne rundt om øen. Følelsen af at gå rundt om det sted man bor, giver mig en komplet følelse. Nu har jeg både roet o cyklet rundt om Møn. Det giver en god og nærmest plastisk fornemmelse af at kende Møn. Jeg glæder mig til at læse om avisens grænse. :-)

Tilføj kommentar