Det var her på Kildemarksvej i Vordingborg, at de to stærkt bevæbnede mænd blev anholdt i sidste uge. Foto: Mille Holst

Taget for narkosalg og våben

To stærkt bevæbnede unge mænd blev i sidste uge anholdt på Kildemarksvej i Vordingborg. Den ene har fået en straksdom, den anden efterforskes af politiet.

Vordingborg Efter at have modtaget et anonymt tip om narkohandel på Kildemarksvej i Vordingborg anholdt Sydsjællands og Lolland Falsters politi en 22-årig mand uden fast bopæl og en 25-årig mand fra Store Heddinge. Ved grundlovsforhøret i Nykøbing Falster dagen efter blev den yngste af mændene idømt en straksdom på syv måneders fængsel for at være i besiddelse af 150 gram hash, fem gram kokain, 3 gram MDMA samt tre samuraisværd.
- Han ville gerne videre med sit liv, fortæller Anders Amorøe, der er anklager ved retten i Sydsjællands og Lolland Falsters politi, om årsagen til at den 22-årige modtog straksdommen. Han blev dømt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven.
Den 25-årige havde ved anholdelsen 29.000 kroner i kontanter liggende i sin bil samt 300 gram hash; desuden havde han både en kniv med et blad på tolv centimeter på sig samt en skarpladt pistol i bukselinningen. Det hele blev beslaglagt af politiet, der ifølge Anders Amorøe formoder, at pengene stammer fra narkosalg. Den 25-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben og for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer. Han erklærede sig under grundlovsforhøret enig med anklageren i, at han var i besiddelse af en pistol og en kniv, men ikke enig i, hvilken paragraf, han skulle straffes under. Han blev derfor varetægtsfængslet, mens politiet fortsætter efterforskningen.

Det var her på Kildemarksvej i Vordingborg, at de to stærkt bevæbnede mænd blev anholdt i sidste uge. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar