• www.henriks-hvidevarer.dk

VIF vandt en sikker sejr over Holbæk United midt under fredagens Kulturnat og bejler derfor fortsat til oprykning til Danmarksserien. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Tavshed omkring højt ukrudt på stadion

I VIF er bestyrelsen ikke tilfreds med Vordingborg Kommunes pasning af græstæppet på stadion, der blev renoveret for en halv million kroner sidste år. Det kan man læse på klubbens hjemmeside, hvor bestyrelsen udtrykker bekymring over at de mange penge måske helt er spildt. I Vordingborg Kommune forholder man sig tavs og ønsker ikke offentligt at fortælle om vedligeholdelsesplanerne er blevet fulgt og om de virker efter hensigten.

Vordingborg ”Desværre er den ny stadionbane igen i en dårlig forfatning”. Sådan indleder formand og kasserer for VIFs bestyrelse, Morten Brandt og Bent Jensen, et skriv på fodboldklubbens hjemmeside, hvor de kritiserer kommunen for ikke at passe stadion, som lovet.
”Det ukrudt der for et år siden dominerede hele banen og gjorde den uoprettelig, er igen i gang med at brede sig”, fortsætter de og undrer sig over, hvorfor græstæppet ikke kan blive klippet 35 millimeter fremfor de nuværende 50 millimeter - noget, de mener vil gøre banen mere jævn, men dog ikke fjerne ukrudtet.
”Når græsset bliver klippet af kommunen, lægger ukrudtet sig ned og rejser sig igen efter klipningen. Når vi selv klipper det lidt kortere, kan vi klippe det helt jævnt så ukrudt og græs er i samme højde”, skriver bestyrelsen på hjemmesiden.

Fansene skulle informeres
Morten Brandt, bestyrelsesformand i Vif, har ikke lyst til at kommentere sine egne udsagn på nettet overfor avisen men henviser til, at han overfor klubbens fans har set sig nødsaget til at komme med en forklaring på, hvorfor klubben ikke  bare spiller sine kampe på stadion men fortsat veksler mellem stadion og kunstgræsbanen ved DGI-huset.

Dialog eller ikke dialog
Heller ikke i Vordingborg Kommune er der nogen der ønsker at kommentere forholdene på Vordingborg stadion. 
Chef for Trafik Park og Havne, Lise Thorsen, siger blot til avisen:
- Jeg har allerede en tæt og god samtale med Vif og værdsætter at fortsætte denne.
Det er dog ikke det indtryk, man får, når man læser bestyrelsens skriv på hjemmesiden. Her hedder det eksempelvis: ”på det seneste må vi erkende, at vi ikke er enige i kommunens prioriteringer og vi får ikke svar på, om aftalerne der er lavet også bliver overholdt.”

Borgere må intet få at vide
Sydsjællands Tidende har bedt Trafik Park og Havne om en status på stadions tilstand og om svar på, hvorvidt den plan, kommunen og Vif i sin tid lavede med hensyn til pasningen af det nye græstæppe, er blevet overholdt. Men Lise Thorsen, ny fagchef i afdelingen, ønsker ikke at oplyse noget til pressen - og altså dermed heller ikke til skatteborgerne. Og det på trods af, at Vordingborg Kommune sidste år brugte en halv million kroner på at renovere Vordingborg stadion. 

Når man laver en aftale...
Tirsdag i indeværende uge er der aftalt et møde mellem VIF og Vordingborg Kommune, og Morten Brandt har ikke lyst til at kommentere stadions tilstand før efter dette møde har været afholdt.
Thorbjørn Kolbo, der er formand for Udvalget for Kultur Idræt og Fritid i Vordingborg Kommune, har heller ikke lyst til at kommentere sagen, men han siger dog:
- Når man laver en aftale, så skal man også overholde den.
- Hvis vi som kommune har gjort noget forkert et sted, så skal jeg være den første til at blive rigtig, rigtig vred.

 

 

VIF beholder førsteplads med storsejr

Midt under Kulturnatten i fredags spillede VIFs førsteherrehold kamp mod Holbæk United, som de slog i silende regn 4-0.

Fodbold Med sejren i fredags mod Holbæk United, fortsætter VIF stimen med ubesejrede kampe, der nu er oppe på 15 kampe i træk, heraf 13 sejre og to uafgjorte.
Allerede efter bare fire minutter scorede Mikkel Bruun til 1-0, og ti minutter senere sørgede Michael Olsen for en føring på 2-0 ved. Mikkel Hilt gjorde det til 3-0 lige inden halvlegen.
I anden halvleg skulle VIF blot holde føringen og køre sejren hjem. Casper Møllekær scorede dog yderligere til slutresultatet 4-0.
Efter kampen blev Mikkel Hilt kåret til kampens spiller.
Stillingen i toppen er uændret. VIF har fortsat fem points forspring til Gørslev og seks til Næstved, Med kun tre kampe tilbage er oprykningen til Danmarksserien endnu ikke sikret, men det ser unægtelig lovende ud.

VIF mod Holbæk United
Resultat: 4-0 (3-0)
Målscorer: Mikkel Bruun (1-0), Michael Olsen (2-0), Mikkel Hilt (3-0) og Casper Møllekær (4-0).

VIF vandt en sikker sejr over Holbæk United midt under fredagens Kulturnat og bejler derfor fortsat til oprykning til Danmarksserien. Foto: Hans Kurt Frederiksen

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Foto: Hans Kurt Frederiksen

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar