Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Erling Juel Nielsen er klar til at tage imod i tennisklubben i Vordingborg, sammen med 15 friske mentorer. Foto: Michael Thønnings

Tennisklub har succes med unge - nu gælder det voksne

Tennisklubben i Vordingborg lokker med ledige baner og gratis udstyr til kommende medlemmer. Tidligere har de haft succes med at lokke unge til men nu er fokus på ”de voksne” - senest til Late Night og snart til deres egen tennis-dag.

 

- Der er altid åbent og altid ledige baner. Så man har nærmest ubegrænset spilletid, fortæller tennistræner Erling Juel Nielsen, der netop har igangsat en ny plan for Vordingborg Tennis Klub, som vil forsøge at få flere voksne medlemmer til at dyrke sporten med den lille gule pelsbold. Det skete blandt andet med en charmeoffensiv til den netop overståede Late Night og igen med et introduktionstilbud for nye medlemmer, der blandt andet kan kigge forbi til Tennissportens dag den 29. april, hvor der er åbent hus fra 12-16.
- Vi vil især gerne have fat i dem mellem 25 og 60 år. For vi er nogen der er ved at blive lidt gråhårede, siger Erling Juel Nielsen med et smil. Han fortæller at et tiltage er, at nye der dukker op kan få tildelt en personlig makker eller mentor fra klubben, så man er garanteret at have en spille med, ligesom der både kan lånes ketcher og andet udstyr, som man endda kan få til eje, hvis man ender med at melde sig ind.
- Vi har 15 medlemmer, der har meldt sig og er klar til at tage imod, så man ikke bare går for lud og koldt vand, siger Erling Juel Nielsen.
På den måde sørger de for at der bliver samlet op og man ikke bare står for sig selv i et hjørne.

 

Ung succes

Tidligere har foreningen haft pæn succes med at få yngre medlemmer i klubben. Det blev blandt andet gjort ved en ihærdig indsats på skolerne, der bar frugt.

- Vi steg fra 12 ungdomsmedlemmer til nu at have 69 - så der er nogen til at overtage, siger Erling Juel Nielsen, der fortæller at foreningen har i omegnen af 170 medlemmer, men da de var på deres højeste var de over 1.000.
- På et tidspunkt der var der jo en særlig prestige ved at spille tennis. Man kunne nærmest skrive det på sit CV. Der er det mere folkeligt og for alle i dag, siger han og påpeger at det var i storhedstiden at man udbyggede, så der i dag står syv baner klar til brug - hvilket også er årsagen til, at der altid er til at få en ledig bane
- Det er jo en pragtfuld sport - og man kan jo tage ned og spille klokken seks om morgenen, hvis man vil - ligesom hvis man var medlem af et fitnesscenter. Det kræver bare at man er to, siger han.
Selv fremhæver han også de traditionsrige Barolo-aftener, hvor man mødes i om mandagen klokken 18 og får et par kampe, hyggesnakker og spiller om en flaske rødvin.
Hvis man vil med kan man skrive til erjuni@hotmail.com eller man kan kigge forbi den 29. april mellem 12 og 16 på Parkvej 19 i Masnedsund. Flere andre klubber holder i øvrigt tennissportens dag, med åbent hus samme, dag, hvor man kan kigge forbi.

 

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
28.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Besigtigelse, Vordingborg Nord Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Øerne
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg