Tilsyn på Næstvedvej

Kim Christensen
Udbyvej 13
4780 Stege 

 
Det er meget positivt at der nu er opmærksomhed omkring Næstvedvej, Valdemarsgade og den nye jernbanebro, og at der nu er velvilje til at rette op på forholdene, samt at alle de involverede parter ser på sagen. 
Det er dog meget tankevækkende at det er nødvendigt med et læserbrev i Sydsjællands Tidende før der er pludselig er fokus og opmærksomhed omkring dette projekt, og at de bygge ansvarlige er villige til at opfylde de krav der rent faktisk er til dette projekt. 
Det medfører derfor en hel del spørgsmål som efterspurgt i læserbrev i uge 44. Hvem har ført tilsyn med dette projekt? Der er flere involverede parter i dette projekt, så hvem fører rent faktisk tilsyn med at det udføres i henhold til gældende lovgivning. Der er måske ingen uvildig kontrol og tilsyn ved offentlige projekter som dette? Har der været andre hensyn at tage så projektet blev godkendt og afleveret uden at være færdig?
Jeg mener at offentligheden bør have en fuldstændig og korrekt information om dette projekt, for det er let at få det indtryk at vi ikke har fået det rigtige historie endnu, og at noget bliver fortiet.

Tema: 
Ny Næstvedvej
Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar