TV SYDTID: Fortællefest fordobler tilskuerantal

Lørdag 25. oktober løb den anden fortællefestival i Vordingborg af stablen. Borgmester Knud Larsen åbnede festivalen med ordene:  Fortællinger er vigtige fordi de er med til at skabe vores opfattelse af os selv. og af vores virkelighed.


På bare et enkelt år er tilskuerantallet til Vordingborg Fortællefest blevet fordoblet, og i følge Marianne Christensen, der er hovedmanden bag arrangementet, kunne der ikke klemmes flere ind på SmallStars. Men at folk sad tæt gjorde ikke oplevelsen ringere.

- Vi blev alle som børn igen. Vi grinede, når der var noget at grine af, og vi græd, når der var noget at græde over, fortæller Marianne Christrensen, der har fået mange roser fra glade publikummer og optrædende efterfølgende.

- Hvor er det stort det her, fortæller Marianne Christensen, at nogle publikummer udbrød, og også de optrædende er begejstrede for ideen. De havde hver især fået en konkret opgave stillet, og Marianne Christensen havde sat musiker og fortæller sammen. De optrædende kendet således ikke nødvendigvis hinanden på forhånd, men skulle forholde sig til hinandens fortællling. At bringe de optrædende ud af deres vante roller er netop hovedformålet.

- Hvorfor skal vi gøre det samme som alle andre, spørger Marianne Christensen og slutter:

- Det handler om at skabe nogle nye fortællinger.

 

 

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar