Angelika Beckmann på 5 år hjælper trofast sin mormor Anette Beckmann fra Vordingborg med de mange tal på spillepladerne. Foto: Klaus Lohmann

TV-SYDTID: Fuldt Bankohus

Lions måtte melde alt udsolgt, da klubben torsdag afholdt sit årlige bankoshow med Banko-Carl.

Vordingborg Banko-Carl kan stadig fylde VU-hallen, når han er konferencier til sit store bankoshows.
Det var han eksempelvis torsdag, hvor Lions Vordingborg afholdt sit årlige bankoshow med netop Banko-Carl ved roret og Duoen Butterflies ved tangenterne. Desuden optrådte Prins Jørgens Garde vanen tro.
Præsident for Lions Club Vordingborg, Per Nielsen, glæder sig over at have fuldt hus til arrangementet med omkring 650 deltagere Og glæden er særlig stor, da det da i år er 55. ang i træk, at Lions arrangerer Bankoshow.

Bankoshowet trækker hvert år et stort og trofast publikum. Eksempelvis sidder Heidi Petersen fra Neder Vindinge altid klar i hallen, når der er banko, og det har hun gjort de seneste fire-fem år, fortæller hun til Sydsjællands Tidende.
Hanne Lynghøj fra Ørslev ankom hele tre timer før bankostart, for at sikre sig en god plads. Jesper fra Nyråd er meget ofte heldig, når han er med til banko. Det var han også i denne weekend, hvor han kom hjem med store gevinster. I alt var der gevinster for mere end 110.000 kroner sponsoreret af lokale forretningsdrivende.
Blandt de mere spektakulære indslag iløbet af dagens show var konkurrencen om, hvem der kunne spise en ribbenssandwich på kortest tid. Blandt kombattanderne trak Thomas Adrian det længste strå og kunne dermed tage hjem 2.500 kroner rigere.
Endelig er banko for mange noget familiens forskellige generationer kan have sammen. Det gælder for eksempel for Anette Beckmann fra Vordingborg, der i år har taget sit 5-årige barnebarn Angelika Beckmann med, så de kan være to om at holde et skarpt øje med tallene på bankopladerne. For Angelika blev bankoshowet muligvis ekstra sjovt, da der også blev uddelt gratis chokolade til alle de deltagende børn...

Angelika Beckmann på 5 år hjælper trofast sin mormor Anette Beckmann fra Vordingborg med de mange tal på spillepladerne. Foto: Klaus Lohmann

Banko Carl var i storform som altid til det store bankoshow. Foto: Klaus Lohmann

Der var fuldt hus da Lions i weekenden afholdt sit årlige bankoshow på VU.
Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar