• www.henriks-hvidevarer.dk

TV SYDTID: Geocentret indefra - kom med til åbningen

Dinosaurer, strand og klint trækker folk til Østmøn - og naturligvis et gratis sæsonkort til Geocenteret, der har flere nye ting i denne sæson.

Borre Formidlingsmand, Michael Jørgensen fra Geocenteret havde dårligt sovet aftenen  før sæsonåbningen, og kan blandt andet præsentere fossiler der har fået navne efter rockstjerten - eksempelvis et par bløddyr, der har fået navn efter brødrene Young fra AC/DC. Og det er blot en af nyhederne som formidlingschef Helle Juul Hansen kunne fortælle om, da hun bød velkommen og kunne fortælle den lange kø af mennesker, at der er kommet ny café og at dinosaur-udstillingen er blevet opdateret.

Netop dinosaurerne er noget af det som familien Ipsen fra Fensmark havde set frem til, i hvert fald Miukkel Ipsen, der gjorde klart at det var det bedste ved oplevelsescenteret der sidste år blev ti år, men stadig har meget nyt at byde på. Især for sæsonkortholdere, der både kan bruge skoven, se film og opleve udstillingerne i centeret - ud over strand og sten, som er noget af det, der trækker allermest, for de folk der gæstede den yderste spids af Møn.

Og der var igen rigtig mange der stod i kø inden de åbnede for at få gratis entre resten af året - og et rundstykke i ventetiden inden man blandt andet kunne se det første ægte danske dinosaurskelet og meget andet.

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar