• www.henriks-hvidevarer.dk

Susanne Heidi Hansen og Yvonne Jensen har været i gang med tyl’en og mangler kun lige omkring 300 pom-pom’er. Foto: Michael Thønnings

Tyl i kilometervis i rød/hvid by

Op mod otte kilometer tyl, bliver forvandlet til en fantastisk byudsmykning ved Butikken i Algade. 

Vordingborg Informationen var kommet lidt sent ud, så det var småt med børn til tylværkstedet i gården bag den sociale virksomheds butik på Algade 41, da Sydsjællands Tidende kiggede forbi igår, men brugerne var godt i gang og knoklede på.
- De er helt med på at vi skal pynte Vordingborg. Det bliver hel ”rød/hvid city”, siger butiksansvarlig, Susanne Hansen.
To af brugerne Susanne Heidi Hansen og Yvonne Jensen, havde hængt de første pompom’er op på en gine, og det er meningen der skal laves godt 300 styks.
Således hænges der hvid tyl rundt om Algades træer, der kommer hvide pom-pom’er,  der hænger ned fra trækronerne og der bliver store røde sløjfer i træets top.
Derfor regner Butikken med at bruge godt syv-otte kilometer tyl til de 66 træer, der  skal skabe stemning og fest ved Dannebrogsjubilæet til sommer. 
- Så vi håber der kommer lidt flere og hjælper senere, siger Susanne Hansen, der påpeger at brugere står for det hele og glæder sig meget til at pynte byen flot op.

Værkstedet har åbent til og med idag klokken 16.

Susanne Heidi Hansen og Yvonne Jensen har været i gang med tyl’en og mangler kun lige omkring 300 pom-pom’er. Foto: Michael Thønnings

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar