• www.henriks-hvidevarer.dk

Det er dette skilt, der skaber polemik. Hvor vejen fører hen kan tydeligvis ikke ses fra denne side af vejen. Foto: Mille Holst

Vejskilt uden tekst

Skiltning til Næstved kan kun ses fra én side af vejen i krydset Boulevarden/Næstvedvej i Vordingborg. Vordingborg Kommune lover nu at få skiltet udskiftet, så det kan ses fra alle sider.

Vordingborg Thyra Hansen, der bor på Næstvedvej har undret siger over skiltningen i det nye vejkryds Boulevarden/Næstvedvej. Hvis man ikke er stedkendt er det nemlig meget svært at finde vej til Næstved herfra, i al fald hvis man kommer fra den ene ende af vejen.
- Det er det gamle skilt, der er blevet sat op igen, og det har kun tekst på den ene side, fortæller hun til Sydsjællands Tidende og undrer sig desuden over, at skiltet er placeret så tilpas langt væk fra selve krydset, at kun den bil, der holder forrest kan orientere sig.
- Skiltet ses først, når man kommer helt tæt på, siger hun.
Da Sydsjællands Tidende kontakter anlægsingeniør Knud Steen Jørgensen i Vordingborg Kommune, tager han med det samme ud og besigtiger forholdene i krydset. Efterfølgende bekræfter han overfor avisen, at der er sket en fejl med hensyn til det opsatte skilt.
- Ja, der skulle have været tekst på begge sider, så jeg kontakter Banedanmark, siger han. At han henviser til Banedanmark skyldes, at det er Banedanmark, der har haft entreprisen med byggeriet af den ny Næstvedvej og derfor er det også dem, der skal sørge for at det korrekte skilt kommer op.
Hvornår skiltet bliver ændret, så også mindre stedkendte trafikanter kan finde den rette vej ud af byen, vides endnu ikke. Iøvrigt bliver det placeret samme sted som det gamle, for ifølge Knud S. Jørgensen kan skiltet godt ses, hvis blot der er tekst på begge sider af det.
 

Det er dette skilt, der skaber polemik. Hvor vejen fører hen kan tydeligvis ikke ses fra denne side af vejen. Foto: Mille Holst

Fra den anden side af vejen er der ingen problemer med at orientere sig. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar