Torben Folke Månsson er den ene af to kandidater, der stiller op som borgmesterkandidat i Venstre...(Arkivfoto)

Venstre skal vælge borgmesterkandidat

Venstre i Vordingborg skal vælge ny borgmesterkandidat. Det sker ved et opstillingsmøde 11. juni.

Kommunen Frem til den 27. maj har det været muligt for medlemmer af Venstre at melde sit kandidatur som spidskandidat for Venstre til kommunalvalget 2021. 
Nu holder Venstre så opstillingsmøde tirsdag 11. juni klokken 19 på Ny Gammelsø, Grønsundvej 251, 4780 Stege. På opstillingsmødet præsenterer partiet to kandidater, Torben Folke Månsson fra Kalvehave og Karina Fromberg fra Bårse. Sidstnævnte blev valgt ind i kommunalbestyrelsen ved kommunalvalget i 2017 og sidder i de politiske udvalg for Sundhed, Senior og Ældre samt Kultur, Idræt og Fritid. Det sidste er hun næstformand i. Torben Folke Månsson er tidligere skoleleder i Vordingborg Kommune, men er ikke tidligere stillet op som politiker.
- Vi ønsker at medlemmerne skal have mest mulig indflydelse og det er derfor medlemmernes stemmer, der efter opstillingsmødet og ved en urafstemning, skal afgøre hvem af kandidaterne Venstre skal have som spidskandidat, lyder det fra partiets lokalformand Henning Larsen i en pressemeddelelse. 
Kommunalbestyrelsesmedlem Eva Sommer-Madsen har tidligere meldt ud, at hun  efter opfordringer ville stille op til at blive Venstres nye spidskandidat. 
- Efter overvejelser, har jeg i denne omgang besluttet alligevel ikke at stille op til spidskandidat, fortæller hun til avisen. 
- Mit liberale politiske virke er intakt, og jeg fortsætter derfor mit politiske arbejde i Venstres kommunalbestyrelsesgruppe, og genopstiller også til næste kommunalvalg, fortsætter hun.
Det endelige resultat af afstemningen forventer partiet at kunne præsentere i begyndelsen af juli måned. 

Torben Folke Månsson er den ene af to kandidater, der stiller op som borgmesterkandidat i Venstre...(Arkivfoto)

...den anden er Karina Fromberg, der allerede sidder i kommunalbestyrelsen.
Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar