Veta-fabrikken skifter heller ikke hænder denne gang. Arkivfoto

Veta på tvang - aflyst nok engang

Fabriksbygningen, der tidligere husede ”Veta”, midt i Præstø, var igen annonceret på tvangsauktion, men den er nu aflyst.

Præstø Med et areal på over 15.000 kvadratmeter grund og godt 8.000 kvadratmeter bygninger, er det en pænt stor grund og fabrik, som ligger på Ny Esbjergvej 12, midt i Præstø.
Men Vetas gamle fabriksbygninger har de senere år haft en stormfuld tilværelse, hvor den nu to gange har været sat på tvangsauktion. Begge gange er den dog blevet aflyst i sidste øjeblik.
Seneste var den annonceret med tvangsauktion den 11. december i retten i Nykøbing, men i går blev den pillet af igen. Det samme skete - med kort varsel - tilbage i august 2018, hvor ejeren - den tidligere Veta-ejer - fik styr på sagerne.
Årsagen til tvangsauktionen skyldes - i følge rygter - uoverensstemmelser omkring betaling mellem ejeren og en af lejerne, for fabrikken er delvist udlejet til flere forskellige andre virksomheder. Blandt andet har Palle Knudsen, der ligger på den anden side af gaden og Eskos lampefirma også haft brugt lokaler i bygningen.
I denne omgang bliver den dog hos Veta-familin, der driver deres smedevirksomhed fra en adresse i Herlev. Virksomheden havde indtil 2009 produktion på adresser e i både Herlev og Præstø, men valgte dengang at samle det hele i Storkøbenhavn, hvorefter bygningen har været delvist lejet ud.
Ejendommen er offentligt vurderet til godt 8,7 millioner kroner.

Veta-fabrikken skifter heller ikke hænder denne gang. Arkivfoto

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar