Vi skal alle være stolte

Det er med meget stor glæde at Vordingborg Kommune er blevet nomineret til årets ungdomskommune. Det giver lejlighed til, at man for alvor kan sætte fokus på det store ungearbejde en masse dygtige medarbejdere rundt omkring i vores institutioner og organisationer, har gang i.
De mange flotte tiltag, der ligger til grund for nomineringen, er ikke mindst kommet i gang via et tæt samarbejde mellem de unge, Vordingborg Ungdomsskole og 10. klasse, kommunens folkeskoler samt en masse lokale ildsjæle, der for alvor har sat en retning for de unges nærmiljø.
Alle de mange tiltag er en del af en samlet medarbejder-indsats der for alvor fortæller historien om, hvor vigtigt det er med en ungdomsorganisation, der kan løfte en del af disse opgaver i samarbejde med de unge.
Vi skal fortsat styrke de unges muligheder og alle de tiltag man kan udvikle på. I samspil med de unge skal vi gribe og forsøge at støtte nye tiltag. Det er de unge der skal tegne den fremtidige kommune, derfor er det vigtigt med fortsat ungeinddragelse i de fremtidige processer.

Kenneth Andersen (S)
Elmelundevej 4
4780 Stege

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar