En stor flok U14 drenge fra Vordingborg IF var i sidste uge en tur gennem Algade for at takke sponsorer for hjælp til en fodboldrejse til Holland. Foto: Mille Holst

VIF-drenge på takketur

Fodbolddrenge i Vordingborg Idrætsforening tog i sidste uge på tur rundt til firmaer, der har hjulpet dem økonomisk med at komme til Holland på fodboldtur.

Vordingborg I Vordingborg Idrætsforening har U-14 drengene (og deres forældre) i den seneste sæson knoklet med en masse  frivilligt arbejde for at skaffe penge til holdets fodboldtur til Holland her i påsken.
I den forbindelse var drengene taget på en ”takketur” rundt til virksomheder i Vordingborg, der har støttet holdet med sponsorater og andet. Det fik dem blandt andet en tur forbi Othellokonditoriet, som har sponsoreret sandwich til rejsen, til Det gyldne hjørne, der har solgt ”fodboldpizza” for klubben, og Intersport, som uddelte seks gavekort á 100 kroner til de af drengene, der har ydet den største indsats med frivilligt arbejde. 
På førstepladsen var her Laurits Fält-Hansen, der i alt samlede 7.310 kroner ind til Hollandsturen. 
Johnny Thirup fra Intersport fortæller, at virksomheden er storsponsor hos VIF og blandt andet sponsorerer tøj til klubben. Det faldt derfor naturligt at støtte drengene, da de bad om hjælp.
- Hvis man lægger nogle penge her, vil vi også gerne give nogen tilbage, forklarer han.
I alt har drengene indsamlet knap 55.000 kroner, hvilket svarer til halvdelen af rejseomkostningerne.
Blandt det frivillige arbejde, der er blevet gjort er indsamling af affald på Vilde Vulkanerfestivalen, opstilling af hegn i forbindelse med Postnord Danmark Rundt på Frederiksberg, uddeling af flyers for EDC og Home samt salg af lodsedler til støtte for Diabetesforeningen og salg af til-og-fra-kort for Danske Hospitalsklovne.
Vif-drengene synes selv, at de er kommet let til nogle af pengene. Uddeling af flyers var eksempelvis ikke så svært, siger de. Derimod var det noget sværere at sælge lodsedler. Men på takketuren var alle strabadser glemt og de glædede sig bare til at komme af sted til Holland.

En stor flok U14 drenge fra Vordingborg IF var i sidste uge en tur gennem Algade for at takke sponsorer for hjælp til en fodboldrejse til Holland. Foto: Mille Holst

Laurits Fält-Hansen fik et gavekort i Intersport fordi han var den af alle drengene, der havde skaffet flest midler til rejsen gennem salg af lodsedler med mere. Foto: Mille Holst

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar