• www.henriks-hvidevarer.dk

VIFs Mikkel Bruun til 1 - 0 med saksespark efter 18 sekunder. Foto: Klaus Lohmann

VIF sejrer sig til andenplads

Med lørdagens hjemmesejr over topholdet Fårevejlæe, kan VIFs førstehoold gå på vinterpause med en andenplads i Serie 1. Holdet er fortsat ubesejret på Vordingborg stadion.

Fodbold På trods af efterårskulden var det en velbesøgt sidste kamp i efteråret, med omkring 300 tilskuere, inklusive de næsten 50 medrejsende fans fra Fårevejle.
Der var lagt op til et særdeles spændende opgør mellem de to oprykkerhold der samtidig også var et topopgør. Fårevejle kom til Vordingborg som suverænt tophold og Vordingborg har efter de seneste kampe kæmpet sig op på en tredjeplads. Men med dagens sejr på 4-3 over Fårevejle rykkede Vifferne yderligere en plads op og kan således gå på vinterpause med en placering som rækkes nummer to. Desuden er VIF stadig ubesejret på det ny stadion.

Efter kun 18 sekunder scorede Vordingborgs Mikkel Bruun på saksespark. 
Dårligt havde Vordingborg fået armene ned før Fårevejle fik frispark i en god position uden for feltet. Mathias Madsen sendte bolden direkte op i krydset og bragte balance i regnskabet. Tre minutter spillet og 1-1. Efter 23 minutter spillet står kampen 2-2 og efter de 30 minutter scorer Mikkel Bruun sit andet mål i kampen og bringer VIF foran med 3-2.
Som det sidste i første halvleg får Vordingborg tilkæmpet sig et hjørnespark og bolden lander for fødderne af Benjamin Rud Jensen, som bringer hjemmeholdet foran med 4-2.
I anden halvleg lykkes det VIF at modstå modtsndernes pres, men må dog lade målet til 4-3 passere ind mellem målstængerne.
Med sejren kan VIF som nævnt age hul på vinterpausen med en placering som nummer to i Serie 1, og der er dermed lagt op til en spændende forårssæson, der starter med en hjemmekamp mod Raklev 6. april klokken 13.

Resultat: 4-3 (4-2 ved pausen)
1’ Mikkel Bruun (VIF)
3’ Mathias Madsen 
11’ Fårevejle
23’ Oliver Skaaning
30’ Mikkel Bruun
44’ Benjamin Rud Jensen
66’ Mark Phillip Damgaard

VIFs Mikkel Bruun til 1 - 0 med saksespark efter 18 sekunder. Foto: Klaus Lohmann

Foto: Klaus Lohmann

Der var koldt på tilskuerpladserne. Foto: Klaus Lohmann

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar