Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
På kanten af offside scorede Ahmad Ammou Vordingborgs første mål i lørdagens forrygende 6-1 sejr over Slagelse IK.

VIF slutter efteråret med en sejr i tennisstørrelse

FODBOLD Hjemmeholdet indledte kampen med 30 minutters powerplay i første halvleg, hvor gæsterne nærmest blev kørt baglæns ud af grønsværen.
Det var det flotteste fodboldspil, som Vordingborgmandskabet har vist i efteråret og det er slet ikke til at forstå, at holdet ligger og roder rundt i bunden af rækken.

Slagelse presset i bund
Man siger jo, at forsvar er det bedste angreb og hjemmeholdets angribere Ahmad Ammou, Casper Møllekær og Michael Holm Olsen pressede gæsterne så langt oppe på banen, at de havde meget svært ved at skille sig af med bolden.
På kanten af offside slog Ahmad Ammou det første søm i kisten efter ti minutters spil og inden den halve time var gået, var måltavlen skruet op på 3-0, som også var pausestillingen.
Mod slutningen af første halvleg kørte det ikke som det skulle for hjemmeholdet, der var for meget tju-bang fodbold og det var ventet, at gæsterne ville komme ud af startblokken efter pausen, hvor Slagelse også fik medvind.

4-1 målet det vigtigste
Reduceringsmålet til 3-1 faldt ovenpå en ti-minutters udvisning til Dennis Jensen og ankermanden i forsvaret var savnet, da Slagelse slog et hjørnesparksindlæg ind foran Vordingborgmålet.
- Jeg frygtede, at Slagelse ville have så meget medvind, at de også ville få reduceret yderligere, og jeg mener, at det vigtigste mål, der blev scoret, var Jacob Østerbye Rasmussens mål til 4-1. Det slog Slagelse ihjel, fortæller Vordingborgtræner Kenneth ”Bøv” Hansen.
Det var et frisparksindlæg fra Thomas Hebo Hansen, der fandt vej til Jacob Østerbye Rasmussen, som scorede sit andet mål, men Thomas Hebo Hansen blev også noteret for to mål i kampen.

Målmanden så rødt
Kampens dommer Bo Ris delte rundhåndet ud af de farvede kort og gæsterne fik overrakt hele seks advarsler og et rødt kort til deres målmand, som vedvarende blev ved med at brokke sig over dommerens kendelser.
Målet til 5-1 faldt umiddelbart efter Slagelsemålmanden havde fået en advarsel for at kommentere en frisparkskendelse, men på vej ud af banen røg der lige et par ekstra gloser og Bo Ris udskiftede med det samme kortet til en rød farve.
Gæsterne måtte sætte en markspiller på mål og det var rent guf for Vordingborgs frisparksekspert.
Ingen forsvarsmur blev sat op og Thomas Hebo Hansen sparkede bolden perfekt op i det modsatte målhjørne.

Bud efter Slagelsemålet
Slagelse spillede i røde trøjer og spillerne kom også helt op i det røde felt, da endnu to Slagelsespillere blev vist ud med advarsler mod kampens slutning.
I overtalssituationen kunne Rasmus Graff cementere den fortjente sejr, da han omsatte Michael Holm Olsen flotte forarbejde.
- Vi havde mulighederne for at score flere mål og det var næsten en ydmygelse af Slagelse, men i de perioder, hvor de var fuldtallige, så syntes jeg der blev spillet en god fodboldkamp, fortæller Kenneth ”Bøv” Hansen.
- Mine spillere var gode til at holde på bolden og bygge spillet op og det gjorde, at Slagelse faktisk ikke var farlige i første halvleg, noterer Vordingborgtræneren, som fremhæver sit mandskab for en rigtig god indsats.

Serie 1: Vordingborg IF - Slagelse IK 6-1 (3-0).
Mål: 1-0 Ahmad Ammou (10). 2-0 Jacob Østerbye Rasmussen (16). 3-0 Thomas Hebo Hansen (27). 3-1 Yasin Pusat (61). 4-1 Jacob Østerbye Rasmussen (63). 5-1 Thomas Hebo Hansen (80). 6-1 Rasmus Graff (86).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS: Prinsesse...
  • FOTOS: Fantastisk...
  • FOTOS: Oktoberfest i...
  • FOTOS: Frivillig...
Kommende arrangementer
20.
Okt
Efterårsferie for hele familien Danmarks Borgcenter
20.
Okt
Teater: Englen - Elskerinden & Hr. Almindelig Teaterforeningen Bøgestrømmen
20.
Okt
Efterårsferie for børn på biblioteket KulturArkaden
20.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum
20.
Okt
Efterårsferie i Danmarks Traktormuseum Danmarks Traktormuseum
20.
Okt
Børnenes efterårsferie, skattejagt i Vordingborg Vordingborg Handelsforening/Bycentrum Vordingborg
20.
Okt
Æblernes Dag i Stege Møns Handelsstandsforening og Vordingborg Kommune
20.
Okt
Årets efterårsfest Viemose Forsamlingshus Egnshus
21.
Okt
Vær med til at starte valgkampen Venstre i Vordingborg
21.
Okt
Fra museets gemmer Køng Museum