- Det var fantastisk. Tusind tak, du er vel nok sød, sagde Ruth Engbirk efter turen til Palle Christensen fra Harley-Davidson Club Danmark. Foto: Mette Neerup

Vild oplevelse for de ældre

Johanne Marie, Kaj, Ib, Ruth og mange flere fik en oplevelse af de sjældne i lørdags, da Harley-Davidson Club Danmark var på besøg på Fanefjord Plejecenter.

Fanefjord Hvis du var en tur på Vestmøn i lørdags, mødte du med garanti en Harley Davidson eller to. Dansk Harley-Davidson klub besøgte nemlig Fanefjord plejecenter. 
27 klubmedlemmer med dertilhørende motorcykler dukkede op uden for plejecentret klokken 13. Heldigvis betød det gode vejr, at en masse af beboerne kunne hygge ude, mens de enten ventede på at få en tur bag på en af motorcyklerne, eller bare nyde synet af de smukke maskiner, virakken  og larmen.
- Det har givet en fantastisk stemning med god snak og spændt forventning, sagde plejehjemsleder Susanne Winther, der sammen med personalet, stod klar til at hjælpe beboerne med at komme op på motorcyklerne. 
- Det har været så overraskende, hvem der har haft mod på en tur. Der sker simpelthen et eller andet med dem, der plejer at være forsigtige, sagde Tine Laulund fra Fanefjordcentret, der ligesom det øvrige personale så ud til at hygge sig mindst lige så meget som de ældre.

Sjovt og vildt
Johanne Marie Hansen, der er kørestolsbruger, var meget ivrig efter at få en tur. Med hiv og sving lykkedes det, at få hende op bag på Michael Lunds motorcykel. Johanne Marie fik instrukser om at holde godt fast og af sted gik det. Tilbage igen var Johanne lutter smil. 
- Det var sjovt, udbrød hun glad, mens hun blev hjulpet behørigt af motorcyklen og tilbage i kørestolen. Også Kaj Karstensen på 72 var frisk på en tur. 
- Det var i svingene, at jeg skulle passe på, sagde Kaj. Han havde også fået en tur bag på Michael Lunds motorcykel. 
- Det var det vildeste jeg har prøvet, afslutter Kaj Karstensen med et saligt smil. 
Foruden en tur bag på en Harley, havde klubben også en check med til plejecentret på 5.000 kroner, som beboerne kan bruge som de vil. 

- Det var fantastisk. Tusind tak, du er vel nok sød, sagde Ruth Engbirk efter turen til Palle Christensen fra Harley-Davidson Club Danmark. Foto: Mette Neerup

Johanne Marie Hansen var ivrig efter at få en tur bag på Harley´en til stor overraskelse for personalet på Fanefjordcentret. Hun måtte i hast låne en jakke af en af personalet, så hun ikke ville komme til at fryse på køreturen. Foto: Mette Neerup

Kaj Karstensen var helt paf efter køreturen, der var det vildeste han havde prøvet. Foto: Mette Neerup

Tilbage til forsiden

Tilføj kommentar