Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Jesper Andersen viste storspil i den time, han var på grønsværen i hjemmekampen mod Vallensbæk. Vordingborgspilleren fik i hvert fald vist, at han kan sparke til kuglen med begge ben.

Vordingborg havde fortjent sejren

FODBOLD Debuterende Vordingborgtræner Bjarne Jensen havde rosende ord til sine spillere efter kampen.
- Spillerne gjorde i det store og hele det helt rigtige, de glemte bare at vinde kampen, for de tre point havde vi fortjent, fortæller Bjarne Jensen.
Den pointe har Bjarne Jensen absolut noget at have i, men han bør også lære sine spillere, at når man så store muligheder for at score, skal bolden altså bare ind over stregen, men her var hjemmeholdet fraværende.
Med lidt god vilje nøjes vi med at tælle en håndfuld store ”direktører” som blev skabt af hjemmeholdet, for gæsterne viste ikke ret meget.

VIF svingede taktstokken
Ligesom Vordingborg kæmper Vallensbæk for at slippe væk fra nedrykningsstregen og det blev gæsterne, som blev noteret for første halvlegs enlige scoring efter en dødbold, hvor hjemmeholdets forsvar ikke fik ekspederet læderet væk.
Så var det ingen kunst for Tobias Nederskov Nielsen at sende riposten ind bag Lasse Nielsen
Kunst, det viste midtbanekreatøren Jesper Andersen også i den time, han var på grønsværen. Han fordelte mange bolde til sine angribere og det var også Vordingspilleren, som høstede tilskuernes første klapsalver.
Emil Brandt Jensen sendte et godt hjørnesparksindlæg ind til Jesper Andersen, der med et velplaceret volleyhug fra kanten af feltet var et knurhår og ydersiden af stolpen fra at sende hjemmeholdet på måltavlen.
Der var spillet 12 minutter, da heldet netop ikke tilsmilede hjemmeholdet og med lidt større skarphed foran kassen skulle Joakim Brandt Jensen have bragt balance i målregnskabet to minutter før pauseteen.
I første halvleg misbrugte Andreas Moestrup en af de helt store, men den unge angriber gjorde skaden god igen efter pausen. Driblestærke Moestrup burde nok have afleveret læderet til en pladderfri Casper Møllekær, men da Møllekær ikke viste det rette scoringsinstinkt i første halvleg valgte Andreas Moestrup selv at afslutte og med en kølig placeret inderside bragte han balance i målregnskabet.

Sparker med begge ben
Inden Jesper Andersen blev skiftet ud nåede han lige at vise, at han kan sparke med begge ben. Denne gang blev bolden lagt over til højrebenet og vinderkursen blev sat med en knasende flot mål.
Målet til 2-1 lignede en tidlig afgørelse på kampen, hjemmeholdet sad så at sige på det hele, og Vallensbæk var kun farlige på et par enkelte kontraangreb og et enkelt langskud, hvor bolden var på vej op i krogen.
Her måtte Lasse Nielsen ud i fuld vigør og med et tigerspring forhindrede han et mål, men VIF-målmanden måtte alligevel gå den tunge gang blot fem minutter før slutfløjtet.

Udligner på en afretter
Gæsterne fik tilkendt et frispark og det sendte Mads Frank ind blandt venner og fjender. Dennis Kølle fik en uheldig tå på bolden, der snød Lasse Nielsen, og ganske ufortjent kunne gæsterne drage hjem med det ene point i bagagen.
- Jeg overtog et hold, der i efteråret havde lukket 36 mål ind, men spillerne har kæmpet hårdt til træning og de skal nok komme med igen. En spiller som Emil Brandt Jensen satte ikke et ben forkert i hele kampen og Andreas Moestrup har rykket sig meget under træning, så ros til holdet og de unge spillere, fortæller Bjarne Jensen.
De elendige  baneforhold på Vordingborg stadion gjorde det heller ikke nemmere, men det var jo ens for begge mandskaber, som havde svært ved at styre dansen med runde læderkugle.

Serie 1: Vordingborg IF - Vallensbæk IF 2-2 (0-1).
Mål: 0-1 Tobias Nederskov Nielsen (24). 1-1 Andreas Moestrup (51). 1-2 Jesper Andersen (61). 2-2 Mads Frank (85).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
28.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Besigtigelse, Vordingborg Nord Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Øerne
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg