Sydsjællands Tidende - Hele ugens avis for Vordingborg Kommune og Nordfalster
Facebook

Få de lokale nyheder på

Facebook logo

Kontakt

Logo for Sydsjællands Tidende
Torvestræde 4 
4760 Vordingborg 
Tlf. 5537 0009 
Fax 5534 0011

- Priser
- Annoncebestilling

- Kontakt os

OnlineAvis
Happydays bannerannonce
Nyråd/Langebæk Alliancens målchancer kunne tælles på samme hånd. Matias Mazanti havde et nærgående frisparksforsøg efter pausen, men det blev fulgt helt til dørs af Lasse Nielsen.

Vordingborgs første sejr

FODBOLD Nyråd/Langebæk Alliancens pointtørke fortsætter også efter lørdagens ”regndans” på Vordingborg Stadion, hvor hjemmeholdet til gengæld sikrede sig sæsonens første sejr.
Lokalopgøret blev ikke det helt store tilløbsstykke, og de trofaste fans, som havde medbragt paraply og langskaftede støvler, blev vidne til en noget ensidig forestilling.

Prop i defensiven
- Jeg havde lagt en ”gameplan” og den fulgte spillerne til punkt og prikke, for vi havde også arbejdet meget med vores defensiv. Vi holder nullet og vi gav ikke modstanderne én eneste mulighed på en åben chance, noterer en glad Vordingborgtræner Bjarne Jensen, som for første gang i sæsonen kunne glæde sig over en sejr og tre point ekstra på kontoen.
Banens bedste  hos hjemmeholdet var anfører og midtbanegeneralen Jeppe Beck, som også stod for den målgivende aflevering til Michael Holm Olsen, der fra en spids vinkel scorede til halvlegsresultatet 1-0 til værterne.
Gæsterne tilspillede sig ikke nævneværdige chancer rent spillemæssigt, for de viste kun farlighed på deres dødbolde, som skabte en smule  problemer hos Vordingborgspillerne og målmand Lasse Nielsen.

Manglede en afslutter
- Det blev noget af en våd fornøjelse, fortæller Alliancens træner Birger Madsen, som trods nederlagene i de foregående tre opgør holdt fast i sin vante 3-5-2 opstilling og det blev udmøntet i masser af spil på midtbanen, men på den sidste tredjedel manglede der en afslutter.
- Vi har nogle hjørnesparksindlæg, men de ramte deres tre´er (Vordingborgspilleren Frederik Mogensen, red.) og i anden halvleg havde Kristoffer Mikkelsen et godt forsøg, som ramte overliggeren, fortæller Birger Madsen, som også så et godt frisparksforsøg fra Matias Mazanti efter pausen. Det blev dog fulgt helt til dørs af Lasse Nielsen, som stod en fejlfri kamp.
Hjemmeholdets to ”driblekonger” Mads Mandal og Sebastian Morgenstjerne Møller holdt gæsternes forsvar beskæftiget, men det blev indhopperen Rasmus Melsens hovedstødsmål, og hans glimrende aflevering til Mads Mandals pandebrask, der blev udmøntet i den helt fortjente hjemmesejr.

VIF viste kynisme
Udover sin anfører og en god holdindsats nævner Bjarne Jensen også Frederik Mogensen og Jonas Olsen, der gjorde det glimrende i forsvaret, mens Birger Madsen fremhæver Nikolaj Larsen og Andreas Christensen.
- Jeg må erkende, at Vordingborg var mere kyniske på deres afslutninger. De har seks gennemspillede angreb og scorer på de tre, noterer Birger Madsen.

Serie 2: Vordingborg IF - Nyråd/Langebæk Alliancen 3-0 (1-0).
Mål: 1-0 Michael Holm Olsen (12). 2-0 Rasmus Melsen (57). 3-0 Mads Mandal (72).

Kommentar

Indsend kommentar

Bemærk: Alle anonyme indlæg vil blive slettet
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Seneste gallerier
  • FOTOS:...
  • FOTOS: Vordingborg...
  • FOTOS: Discofest for...
  • FOTOS: Møns...
Kommende arrangementer
25.
Sep
Kok'n'Roll - Knud Damgaard fortæller om sin tid som kok bag Orange Scene LOF Vordingborg
25.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Åben valgcafé Danske Handicaporganisationer
26.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
26.
Sep
Tommy og Tanne, foredrag v/Tom Buk-Swienty KulturArkaden
27.
Sep
På job med kroniske smerter Gigtforeningen
27.
Sep
Reception, 25 års jubilæum Mona Sørensen Bisca
27.
Sep
Fra museets gemmer Køng Museum
28.
Sep
Modeshow Ivy Women Vordingborg
28.
Sep
Åben debat Enhedslisten Vordingborg